Η Βραζιλία θέλει... VAR

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Η Βραζιλία θέλει... VAR

bet365

Ο γεροΓιοβάισα απολαμβάνει τις εκπλήξεις, έστω και αν κάνουν κακό στην τσέπη. «Όλοι μαζί κερδίζουμε, όλοι μαζί πηγαίνουμε κουβά», όπως έλεγε και ο θείος του ο Μίσα.

Αυτό είναι αναμφίβολα αναγνώστη μου το Mundial των εκπλήξεων. Άλλα δύο φαβορί μπαίνουν σήμερα στη μάχη. Θα επιβιώσουν; Αν πάμε με τη λογική, ναι. Αν πάμε με αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα... Μπόζε Μόι! Στο πρώτο παιχνίδι έχουμε κάποια δεδομένα που δεν μπορώ να αγνοήσω.

Το Μεξικό δεν έχει κερδίσει κανένα από τα 4 τελευταία ματς με την Βραζιλία σε Mundial, ενώ έχει αποκλειστεί σε αυτή τη φάση και στα 6 τελευταία τουρνουά, τη στιγμή που η τελευταία φορά που η Βραζιλία δεν κατάφερε να φτάσει στα προημιτελικά ήταν το 1990. Χαμηλό το 1.50 στον άσο, αλλά λογικό και παίζεται. Από εκεί και πέρα πρέπει να πάμε στα ειδικά.

Live στοίχημα όλες τις ώρες και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Η ιστορία με τον Νεϊμάρ είναι γνωστή, οι Μεξικανοί από την άλλη είναι γρήγοροι και πιστεύω ότι το VAR θα χρησιμοποιηθεί σε αυτό το ματς. Το να συμβουλευτεί ο διαιτητής το πάνελ του VAR τουλάχιστον 2 φορές πληρώνει 4.00. Τζόγος, αναγνώστη μου, ναι, αλλά έτσι είναι αυτά τα πράγματα σήμερα. Ρωτήστε και τον φίλο μου τον Γιούρι, που χάνει κάθε μέρα στο καζίνο. Τουλάχιστον, εγώ θα παίξω με βάση κάποια λογική. Κρατείστε εδώ και ότι το Μεξικό έχει δεχθεί 20 σουτ στα τρία ματς του ομίλου, οπότε παίζεται και το over 5,5 σουτ της Βραζιλίας.

Στο άλλο ματς αναγνώστη μου μας περιμένει το άγνωστο. Μαχητικοί οι Ιάπωνες, φαβορί το Βέλγιο, αλλά... Σε 11 νοκ άουτ ματς οι Βέλγοι έχουν δεχθεί γκολ σε όλα, αλλά από την άλλη η Ιαπωνία δεν έχει σκοράρει στα 5 από τα 6 τελευταία της παιχνίδια σε Mundial απέναντι σε ευρωπαϊκές ομάδες. Πέρα από την ικανότητα των Βέλγων, η τύχη θα παίξει μεγάλο ρόλο σε αυτό το ματς και στο μοναδικό που μπορούμε να πάμε είναι στα ειδικά στοιχήματα. Δύσκολο ο Λουκάκου να συνεχίσει να σκοράρει με τον ίδιο ρυθμό, οπότε τα γκολ θα μοιραστούν. Και ο πρώτος δικός μου επιλαχόντας να βρει δίχτυα είναι ο Αζάρ. Στο 3.75 να βρει δίχτυα οποιαδήποτε στιγμή.

Forza… στο live στοίχημα με αποδόσεις το κάτι άλλο (21+)

Αυτά από μένα αναγνώστη μου. Τελείωσα τις δουλειές πρωί-πρωί γιατί θα πρέπει να δώσω το παρών στα live του gazzetta. Τι να κάνω ο καημένος, σε ησυχία δεν με αφήνουν. Χειρότεροι από τη Σεβτλάνα έχουν καταντήσει εκεί κάτω...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα