Η μέρα των φαβορί

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Η μέρα των φαβορί

bet365

Ο γεροΓιοβάισα δεν σηκώνεται από τον καναπέ, απολαμβάνει κάθε λεπτό του Mundial και συνεχίζει να ποντάρει στα... πάντα.

Καλημέρα αξιότιμοι αναγνώστες. Την ώρα που εσείς ετοιμάζεστε για τις παραλίες εμείς εδώ πάνω δεν μπορούμε να κουνηθούμε. Λίγο ο πολύς κόσμος για το Mundial, λίγο οι μισοί δρόμοι που είναι κλειστοί για λόγους ασφαλείας, λίγο ο καιρός (βρέχει κάθε λίγο) μας έχουν καθηλώσει. Πάλι καλά που έχει τρία ματς κάθε μέρα να περνάει ο χρόνος με μελέτη και ευχαρίστηση. Έτσι κι έτσι η χθεσινή μέρα. Οι Φαραώ και το αρνητικό κλίμα για τη Ρωσία με οδήγησαν μόνο στον σκόρερ Σαλάχ, ενώ από τα άλλα δύο παιχνίδια πλήρωσε μόνο το g/g στο Πολωνία-Σενεγάλη. Σήμερα, τα φαβορί είναι ξεκάθαρα. Πολλά έχουμε δει μέχρι τώρα, όμως δεν νομίζω ότι η μέρα προσφέρεται για αουτσάιντερ.

Live στοίχημα όλες τις ώρες και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Στο πρώτο ματς της ημέρας η Πορτογαλία αντιμετωπίζει το Μαρόκο. Με ψυχολογία από την εμφάνιση της πρεμιέρας και με τον Ρονάλντο σε εκπληκτική κατάσταση ο άσος του 1.67 απλά και λιτά μοιάζει με λογική επιλογή και θα τον τιμήσω. Στη συνέχεια η Ουρουγουάη θα αντιμετωπίσει τη Σαουδική Αραβία με στόχο να τελειώσει με την πρόκριση σε περίπτωση νίκης. Με την εικόνα που έδειξαν οι Σαουδάραβες στην άμυνα στο πρώτο ματς δεν μπορούν να περιμένουν και πολλά. Δύσκολο να βρεις κάτι καλό αναγνώστη μου σε απόδοση που να αξίζει. Ίσως το να σκοράρουν και ο Καβάνι και ο Σουάρες, συνδυασμός που πληρώνει 2.25.

Forza… στο live στοίχημα με αποδόσεις το κάτι άλλο (21+)

Τέλος, έχουμε το ματς του Ιράν με την Ισπανία. Μεγάλο φαβορί η ομάδα του Ιέρο, που ανά διαστήματα εντυπωσίασε στην πρεμιέρα, αλλά προφανώς δεν υπάρχει αξία στη νίκη της. Αντιθέτως, υπάρχει αξία στο over του 1.80. Από εκεί και πέρα ο Ντιέγκο Κόστα έχει πετύχει 8 γκολ στις 8 τελευταίες φορές που βρέθηκε στην αρχική ενδεκάδα των Ισπανών, αλλά από μόνο του το να βρει δίχτυα δεν πληρώνει πολύ (1.65). Αν, όμως, το συνδυάσουμε με το να βρει δίχτυα και ο Νταβίντ Σίλβα, που πάντα είναι μέσα στις ευκαιρίες της ομάδας του, τότε παίρνουμε απόδοση 3.80. Καθόλου άσχημα. Αυτά αναγνώστη μου από μένα γιατί είμαι γεμάτος με νεύρα από την κίνηση εδώ. Στο τέλος μου φαίνεται θα αρχίσω να κινούμαι με την Γιούλια και θα αποτελέσω θέαμα...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα