Το Clasico του Μέσι και η κούπα της... ΑΕΚ!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Το Clasico του Μέσι και η κούπα της... ΑΕΚ!

bet365

Από τη μια ο αγαπημένος μου Μέσι, από την άλλη ο φίλος μου ο Αλβέρτος κόντρα στον... αδελφό μου τον Σάκοτα. Η ζωή είναι ωραία όταν υπάρχουν ματσάρες!

Η ζωή είναι ωραία, όταν έχεις... ήρεμη γυναίκα, χρόνο για ταξίδια και είσαι κολλημένος με τη μπάλα... Αν πάλι δεν έχεις το πρώτο, την στέλνεις για ψώνια και χαλαρώνεις με μπαλίτσα! Αυτό έκανα σύντροφοι και η Σβετλάνα την έκανε για Μόσχα, αφήνοντάς με μόνο με την... TV. Αλλωστε, η πρόσκληση του Αλβέρτου ήρθε αργοπορημένα, παρά το ότι του τόνιζα πως η Μονακό θα βρεθεί στον τελικό!

Πάλι καλά που οι ώρες έχουν μια μικρή διαφορά και θα τα απολαύσουμε όλα! Ολοι λένε πως είναι το Clasico του Ινιέστα, δεν θα διαφωνήσω, αλλά θα προσθέσω πως και ο Μέσι το θέλει πολύ! Ο Αργεντίνος που πέτυχε χατ τρικ στο «Ριαθόρ», ήταν μακράν ο πιο κομβικός παίκτης σε αυτή την πορεία. Γι αυτό πρότασή μου είναι να βρει δίχτυα ο Μέσι στο 1.60! Η Μπαρτσελόνα πανηγυρίζει το νταμπλ, η Ρεάλ είναι κουρασμένη και δεν πιστεύω πως μπορεί να της χαλάσει τη γιορτή, οπότε το 1.72 δεν θα το αγνοήσουμε.

Παίξε νόμιμα στη διάρκεια των αγώνων με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Και τώρα... κούπα ΑΕΚ! Δεν μπορεί να χαθεί αυτό το τρόπαιο... Ο λάτρης της βότκας έπαθε πλάκα με την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ στον ημιτελικό με τη Μούρθια και θα κάνει all in στην νίκη της ομάδας του Σάκοτα. Η Μονακό είναι ίσως η καλύτερη ομάδα του ΒCL, αλλά μόνο με θαύμα θα γλι΄τωσει από την... κόλαση του ΟΑΚΑ. Ο Σάκοτα ο αδερφός μου, μου υποσχέθηκε μεγάλη εμφάνιση. Όταν μιλάει ο αρχηγός πρέπει να τον ακούτε! Υπέροχος η νίκη της ΑΕΚ στο 2.45, αλλά και το οver 156.5! Oι δύο φιναλίστ έχουν τα... όπλα για να πάνε ψηλά το σκορ! Ας με συγχωρέσει ο Πρίγκιπας του Μονακό, αλλά η κούπα θα καταλήξει στην ΑΕΚ!

Παίξε νόμιμα live στοίχημα με ελκυστικές αποδόσεις και δυνατότητα cashout* (21+). *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα