Η ευκαιρία της ΑΕΚ

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Η ευκαιρία της ΑΕΚ

bet365

Ο γεροΓιοβάισα χόρτασε μπάλα από το ματς της Ρεάλ με την Παρί και τώρα στρέφει την προσοχή του στο Europa League.

Καλημέρα αξιότιμοι αναγνώστες. Μου είπαν ότι και εκεί ο καιρός σας έχει απογοητεύσει σήμερα. Μην σκάτε, όμως, εδώ είναι πολύ χειρότερα! Όχι ότι δεν μου αρέσει αναγνώστη μου, τη ζέστη δεν την μπορώ. Ένας στους τρεις σκόρερ χθες με ελάχιστη χασούρα, δύο καλά σημεία (ένα με μικρή απόδοση, ένα με πολύ ικανοποιητική) και σήμερα στο Europa League υπάρχουν πολλές επιλογές. Αλλά πρέπει να είσαι προσεκτικός αναγνώστη μου.

Για αγώνες με ατέλειωτο live streaming*... πρώτο τραπέζι Vista. Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις (21+)

Το 2.15 της Σπόρτινγκ στην έδρα της Αστανά είναι προκλητικό, με δεδομένο ότι οι γηπεδούχοι έρχονται από διακοπή και έχουν σημαντικές απουσίες (πούλησαν τον καλύτερό τους παίκτη, Καμπανάνγκα). Το θέμα, όμως, εδώ είναι το δύσκολο ταξίδι, ο συνθετικός χλοοτάπητας και η θερμοκρασία τους... -20. Αν ποντάρετε, δεν φορτώνετε. Χαλαρά. Εκεί που θα φορτώσω είναι στο Χ2 της αναμέτρησης της Νάπολι με την Λειψία. Οι γηπεδούχοι έχουν θέσει ως προτεραιότητα το πρωτάθλημα, θα παραταχθούν με αρκετές αλλαγές και ο τρόπος παιχνιδιού τους ταιριάζει γάντι στους Ταύρους, που μπορούν να φύγουν από την Ιταλία με αποτέλεσμα. Στο 1.78 μου κάνει.

Live στοίχημα όλες τις ώρες και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Πάμε και στην Αθήνα αξιότιμοι αναγνώστες. Εκεί, όπου η Ντιναμό προέρχεται από διακοπή και έχει τα προβλήματά της. Ο Χατσκέβιτς δεν θα παρατάξει την καλύτερή του ενδεκάδα και η ΑΕΚ έχει μεγάλη ευκαιρία για τη νίκη. Και θα ποντάρω στον άσο στο 2.35, απόδοση την οποία θεωρώ δίκαια με δεδομένες τις συνθήκες. Τέλος, από τα ειδικά, γιατί ξέρεις ότι μου αρέσουν και αυτά, αξίζει για σκόρερ οποιαδήποτε στιγμή ο Ριγκόνι της Ζενίτ στο 2.90. Ο Αργεντίνος σκοράρει κατά βούληση στο Europa League και αποτελεί πολύ καλή επιλογή στο ματς με την Σέλτικ.

Αυτά από μένα, γιατί μετά τα πρωινά μπλίνι έχω βαρύνει και απλά θα αράξω μπροστά στο τζάκι. Μην ξεχνάς, όμως, ότι δεν πρόκειται να με ξεφορτωθείς εύκολα αναγνώστη μου, καθώς θα πάρω τα live του gazzetta με τη σειρά αργότερα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα