Ψάχνοντας ελπίδα

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Ψάχνοντας ελπίδα

bet365

Ο γεροΓιοβάισα πήρε το μάθημά του στο μπάσκετ και επιστρέφει δριμύτερος με προτάσεις από όλη την Ευρώπη στο ποδόσφαιρο.

Καλημέρα αξιότιμοι αναγνώστες. Όποιος έρχεται ενάντια στη φύση του, αυτά παθαίνει. Κόντραρα τους συμπατριώτες μου και πήγα πανηγυρικά κουβά. Ναι, το ξέρω. Σπάνιο το φαινόμενο να κάνω λάθος. Αλλά άνθρωποι είμαστε, αναγνώστη μου. Κανένας δεν είναι τέλειος και όλα είναι στο πρόγραμμα. Υποψιασμένοι να είστε για όποιον ισχυρίζεται το αντίθετο.

Επιστρέφουμε στο ποδόσφαιρο, όπου οι επιλογές είναι περισσότερες και αυτό σημαίνει ότι με λίγη προσοχή θα κάνουμε σωστές επιλογές. Ξεκινάω από τη Serie A, όπου η Ίντερ θα υποδεχθεί την Ρόμα. Μεγάλο το ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που ξεκίνησαν εντυπωσιακά, αλλά τελευταία δεν τα πηγαίνουν και τόσο καλά. Εδώ έχουμε το δεδομένο ότι αμυντικά δεν πείθει καμία και ότι στα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια για το πρωτάθλημα σημειώθηκε g/g. Μια χαρά επιλογή στο 1.57. Για κάτι καλύτερο στα παιχνίδια της Ίντερ πάντα υπάρχει η σταθερά «Ικάρντι». Ο Αργεντίνος έχει πετύχει το 51,4% των τερμάτων των νερατζούρι, επίδοση που αποτελεί την κορυφαία στα πέντε σημαντικότερα ευρωπαϊκό πρωταθλήματα. Στο 1.90, λοιπόν, να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή.

Αξεπέραστο live στοίχημα. Οι Καλύτερες αποδόσεις είναι εδώ! (21+)

Στην La Liga η Μπαρτσελόνα έχει δύσκολη έξοδο με την ανεβασμένη Μπέτις. Όχι τόσο δύσκολη, προφανώς, για να την κοντράρεις, οπότε και εδώ θα πάμε στα γκολ. Οι γηπεδούχοι παίζουν πάντα ανοιχτά και μπορούν το γκολ. Στο 1.55 θα βρεις αναγνώστη μου το g/g, στο 2.05 το συνδυασμό διπλού με g/g. Αν ήταν λίγο πιο σταθεροί αμυντικά οι παίκτες του Κίκι Σετιέν εγώ θα την πόνταρα την έκπληξη. Με μέτρο πάντα.

Η Ρεάλ υποδέχεται την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και το σετ αποδόσεων είναι αυτό που πίστευες: αδιάφορο. Το μεγάλο ερώτημα εδώ είναι πότε θα έρθει το ξέσπασμα των παικτών του Ζιντάν. Είτε έρθει με πολλά γκολ είτε όχι ο άσος, πιστεύω ότι οι Μαδριλένοι θα σκοράρουν και θα κερδίσουν και τα δύο ημίχρονα. Η τελευταία επιλογή βρίσκεται στο πολύ συμπαθητικό 1.75.

Απεριόριστα ειδικά στοιχήματα και καθημερινές προσφορές* (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Τέλος, έχουμε και μεγάλο ματς στην Γαλλία, όπου η Λυών υποδέχεται την Παρί. Και οι Παριζιάνοι θα παίξουν χωρίς τον... έρωτά τους Νεϊμάρ. Χωρίς τον Βραζιλιάνο, με δεδομένο ότι οι γηπεδούχοι θα είναι πιο προσεκτικοί και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι στα 5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια στην έδρα των λιονέ είχαμε λιγότερα από 3,5 τέρματα, το under 3,5 στο 1.75 μου κάνει.

Αυτά αναγνώστη μου, γιατί ύστερα από μία εφιαλτική εβδομάδα, στην οποία με πλήγωσαν οι ίδιοι οι συμπατριώτες μου (καλά μου έκαναν εδώ που τα λέμε), πρέπει να είμαστε συγκρατημένοι για το γυρίσουμε. Τα έγραψα πρωί-πρωί, τα έστειλα και τώρα θα αράξω στο τζάκι μου για λίγα μπλίνι. Και μην ξεχνάς ότι με έχουν... χώσει να σε στέλνω ταμείο αναγνώστη μου και στα live. Θες, δεν θες, εκεί εγώ θα στέλνω!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα