«Κύπελλο που θα προσελκύσει κόσμο»

Gazzetta team
«Κύπελλο που θα προσελκύσει κόσμο»

bet365

Iκανοποίηση υπήρξε σήμερα, στη διάρκεια της κλήρωσης της Α' Φάσης του κυπέλλου υδατοσφαίρισης σε Άνδρες και Γυναίκες, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΚΟΕ και από την οποία προέκυψαν ορισμένα σπουδαία ζευγάρια.

Μετά την κλήρωση, ο Τεχνικός Διευθυντής της ΚΟΕ, Νίκος Σπηλιωτόπουλος, σε δηλώσεις που παραχώρησε, σημείωσε:

«Σήμερα έγινε η κλήρωση, κληρώθηκαν επτά ζευγάρια στους άνδρες και μία ομάδα προκρίθηκε απευθείας στην επόμενη φάση, ο Υδραϊκός.

Η κλήρωση έγινε σε ζεστό κλίμα με ομαδικότητα και ο θεσμός του κυπέλλου αντιμετωπίστηκε με ικανοποίηση. Ανάλογα τα πράγματα και στις γυναίκες, όπου για πρώτη φορά θα διεξαχθεί κύπελλο, πιστεύουμε πως θα υπάρξουν ωραία παιχνίδια και αποτελέσματα.

Νομίζω πως στο τέλος θα καταφέρουμε να δούμε και ένα Φάιναλ-Φορ αξιώσεων. Αν στην πορεία την επόμενη χρονιά διαπιστώσουμε πως χρειάζονται κάποιες παρεμβάσεις, θα δούμε ποιες είναι αυτές και πως θα τις πραγματώσουμε».

Από τη μεριά του, ο μάνατζερ των Εθνικών Ομάδων της ΚΟΕ, Αντώνης Αρώνης, σημείωσε:

«Για πρώτη φορά εφαρμόζεται με αυτό τον τρόπο η κλήρωση του κυπέλλου. Εμείς θα θέλαμε τις δύο πιο δυνατές ομάδες να τις έχουμε στα τελικά, τώρα όμως βγήκε διαφορετικά η κλήρωση επομένως θα προχωρήσουν οι καλύτερες ομάδες και από εκεί και έπειτα όποιος ηττάται θα μένει εκτός.

Τώρα, αναμένουμε να δούμε μέχρι τα τελικά που θα γίνουν το Μάρτιο τι θα προκύψει. Μπορεί και η Βουλιαγμένη και ο Ολυμπιακός να καταφέρουν να βρεθούν στα τελικά.

Σίγουρα είναι ένας θεσμός σημαντικός που δίνει μια θέση στην Ευρώπη και θα πρέπει να διεξαχθεί ένα δυνατό κύπελλο, το οποίο θα προσελκύσει κόσμο και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον».

 

Τελευταία Νέα