ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Οι ελπίδες του ΠΑΟΚ για Σαμπράνο

Οι ελπίδες του ΠΑΟΚ για Σαμπράνο

Οι ελπίδες του ΠΑΟΚ για Σαμπράνο

Ο ΠΑΟΚ και ο Κάρλος Σαμπράνο έχουν συμφωνήσει σε όλα, και περιμένουν από τη ΦΙΦΑ τα «καλά νέα», αναφορικά με το δανεισμό του για τον επόμενο χρόνο από τη Ρούμπιν Καζάν. 

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Δανία – Πολωνία. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Μετά το θρίλερ της Πέμπτης (31/8) ο «Δικέφαλος» είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Περουβιανού κεντρικού αμυντικού, μια μεταγραφή που θα είχε ολοκληρωθεί και δεν θα περίμεναν όλοι την ετυμηγορία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, αν οι Ρώσοι της Ρούμπιν δεν καθυστερούσαν τόσο πολύ τις διαδικασίες, μέσω του περίφημου TMS (Transfer Matching System), το βράδυ της τελευταίας ημέρας των μεταγραφών.

Οι «ασπρόμαυροι» ευελπιστούν ότι πολύ σύντομα θα έχουν λάβει την οριστική απάντηση, ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί ότι έχει συμβεί να κάνει η αρμόδια επιτροπή της FIFA δύο και τρεις ημέρες να απαντήσει, σε ανάλογα αιτήματα.

Ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει τόσο με τον Σαμπράνο, όσο και με τη Ρούμπιν, για τον δανεισμό του 28χρονου ποδοσφαιριστή, με οψιόν αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι.