Ντέρμπι πριν τη... σούβλα

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Ντέρμπι πριν τη... σούβλα

bet365

Ο γεροΓιοβάισα δεν καταλαβαίνει από γιορτές και αργίες και είναι εδώ για να σας στείλει και πάλι ταμείο.

Χρόνια πολλά αξιότιμοι αναγνώστες! Οι γιορτές είναι παντού γιορτές, ακόμη και εδώ στα βόρεια, όπου τελευταία βιώνουμε τη μία απογοήτευση μετά την άλλη. Και αθλητικά και κοινωνικά. Η μπάλα, όμως, παίζεται παντού και το στοίχημα είναι στοίχημα. Έτσι, πριν βαρυστομαχιάσεις από την μαγειρίτσα και το αρνί-κατσίκι-κοκορέτσι, πρέπει να παίξεις κάτι. Για το καλό.

Πάμε λοιπόν. Ξεκίνημα από την Ιταλία και το μεγάλο ντέρμπι του Μιλάνου. Νομίζω σου έχω αναφέρει τις ερωτικές μου ιστορίες από την Φλωρεντία. Εκείνη την εποχή είχα περάσει και από το Μιλάνο. Βρέθηκα ένα ΣΚ και αποφάσισα να μη χάσω την ευκαιρία και να πάω στο γήπεδο. Από τότε, ερωτεύτηκα την ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα αυτής της πόλης. Κι ας παρακμάζει τα τελευταία χρόνια η Serie A σε σχέση πάντα με τα μεγαλεία του παρελθόντος.

Θυμάμαι ότι η Μίλαν δεν έχει χάσει στα 7 από τα 10 τελευταία ματς με την Ίντερ. Βλέπω το Χ στο 3.60 και το διπλό στο 3.50. Ντέρμπι είναι αναγνώστη μου, ποτέ δεν ξέρεις. Άλλωστε, οι ροσονέρι σκοράρουν για 9 συνεχόμενα παιχνίδια και η τελευταία φορά που είχαν φτάσει τα 10 ήταν το 2013. Κάτι σου λέει αυτό για την επιθετική τους λειτουργία. Βέβαια, η άμυνα είναι άλλο πράγμα, εξ’ ου και το 1.48 του G/G. Από εκεί και πέρα, πάντα υπάρχουν και οι κίτρινες κάρτες. Στα 6 τελευταία ντέρμπι είχαμε κάτω από 6,5, με την επιλογή για under 7,5 να πληρώνει 1.65.

Αφήνουμε τη Serie A και πεταγόμαστε μία βόλτα από την La Liga. Εκεί, η Μπαρτσελόνα θα υποδεχθεί την Σοσιεδάδ. Ανάμεσα στα ματς του Champions League, αλλά χωρίς περιθώρια για απώλειες απέναντι στους επικίνδυνους Βάσκους. Βέβαια, η Σοσιεδάδ κάτι παθαίνει όταν ταξιδεύει στη Βαρκελώνη, καθώς έχει πολύ κακή παράδοση με την Μπαρτσελόνα. Λογικά ο άσος τόσο χαμηλά, όμως από τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι έχουν σκοράρει στα 10 από τα 12 τελευταία παιχνίδια τους παίζεται το G/G στο 1.75. Ο Μέσι έχει σκοράρει 8 γκολ στα 8 τελευταία ματς με την Σοσιεδάδ, ενώ ο Σουάρες έχει 13 γκολ στα ισάριθμα τελευταία ματς εντός έδρας των μπλαουγκράνα. Στο 3.30 να ανοίξει το σκορ ο Αργεντίνος, στο 3.50 ο Ουρουγουανός. Διαλέγετε και ποντάρετε.

Λίγες ώρες νωρίτερα η Ρεάλ θα αντιμετωπίσει την Χιχόν. Πρόσεχε αναγνώστη μου, γιατί ο Ζιντάν θα κάνει rotation. Έτσι, ενώ ήθελα να ποντάρω στον Ρονάλντο, που έχει 6 γκολ σε 7 ματς με την Χιχόν, δεν μπορώ να το κάνω. Οπότε θα πρέπει να μείνουμε στα βασικά. Η Ρεάλ σπάει συνεχώς το ρεκόρ, σκοράροντας για 42 σερί ματς, όμως στην άμυνα πάντα υπάρχουν κενά. Οι γηπεδούχοι έχουν σκοράρει στα 10 από τα 12 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους και θα βρείτε το G/G στο 1.727.

Θα κλείσω με το μεγάλο ματς της Premier League την Κυριακή. Ξέρω ότι και κουρασμένος θα είσαι αξιότιμε αναγνώστη και θα πίνεις από το πρωί. Οπότε αν είναι να ποντάρεις, κάν’ το το Σάββατο. Η Τσέλσι, λοιπόν, δεν έχει χάσει κανένα από τα 8 τελευταία παιχνίδια με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα βρεις την ισοπαλία στο 3.15 και το διπλό στο 2.90, αν προσθέσεις ότι ο Μουρίνιο ψάχνει ακόμα την πρώτη του νίκη επί της πρώην ομάδας του. Αν κερδίσει, μάλιστα, θα κάνει double επί της Γιουνάιτεντ για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2009-10.

Οι γηπεδούχοι, βέβαια, παραμένουν για 21 ματς αήττητοι, όμως με πολλές ισοπαλίες, σημείο που έχει έρθει και στα τρία τελευταία ματς με την Τσέλσι στο Old Trafford. Αν αυτό σε βοηθάει να επιλέξεις σημείο. Το πρόβλημα για τους κόκκινους διάβολους είναι ότι στα 10 τελευταία ματς με την Τσέλσι έχουν πετύχει μόλις 3 γκολ! Φαίνεται απίστευτο, αλλά... Δεν μου αρέσει, όμως, εκεί που οδηγεί αυτό το στατιστικό και απλά θα το αναφέρω. Αυτά αναγνώστη μου, γιατί ο καιρός έφτιαξε και η Γιούλια, η φοράδα μου, ανυπομονεί για βόλτες. Γυναίκα είναι, θα πρέπει να την προσέχω και αυτήν. Καταλαβαίνεις. Καλά να περάσεις λοιπόν και δεν θα χαθούμε. Έχω μάθει ότι στο gazzetta θα γίνουν live κανονικά, οπότε θα τα λέμε και από εκεί. Χριστός Βασκρέσε, που λέμε και εδώ στα βόρεια!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα