Πύρρος Δήμας: «Αναλαμβάνω τις ευθύνες που μου αναλογούν για τα δάκρυα του Ιακωβίδη»

Πύρρος Δήμας: «Αναλαμβάνω τις ευθύνες που μου αναλογούν για τα δάκρυα του Ιακωβίδη»

bet365

Με μια γενναία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Πύρρος Δήμας ζητά συγγνώμη από τον Θοδωρή Ιακωβίδη, αναφέρεται στην δύσκολη κατάσταση της άρσης βαρών και τονίζει πως αναλαμβάνει την ευθύνη που το αναλογεί!

Αναλυτικά ο 3 φορές χρυσός Ολυμπιονίκης έγραψε στον λογαριασμό του στο Instagram:

«Είμαι μέρος του ελληνικού αθλητισμού και αναλαμβάνω τις ευθύνες που μου αναλογούν για τα δάκρυα του Θοδωρή Ιακωβίδη στο Τόκυο. Μπορώ να σας αναλύσω την κατάσταση στην ΕΟΑΒ από το 2004 και μετά για να βγάλετε οι ίδιοι τα συμπεράσματα σας. Από τα Ολυμπιακά Ακίνητα που έμειναν αναξιοποίητα στην ντροπή του 2008 και από την οικονομική κρίση στην πολιτική στοχοποίηση του 2015. Πιστεύω πως η ιστορία του Θοδωρή είναι με έναν τρόπο αυτή η ιστορία των δυσκολιών που περάσαμε τα 10 τελευταία χρόνια. Τα λάθη μου αρκετά, αλλά όποιος προσπαθεί κάνει και λάθη. Οι ευθύνες μου μεγάλες. Τώρα ακόμα μεγαλύτερες. Με συγχωρείς Θοδωρή. Πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο. Για τον Ιακωβίδη και κάθε Ιακωβίδη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα