NFL: Αγορά ρεκόρ των Ντένβερ Μπρόνκος με 4,65 δισεκατομμύρια από μεγιστάνα

Newsroom
NFL: Αγορά ρεκόρ των Ντένβερ Μπρόνκος με 4,65 δισεκατομμύρια από μεγιστάνα

bet365

Η οικογένεια Ουόλτον-Πένερ της Walmart αγοράζει τους Ντένβερ Μπρόνκος με το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί ποτέ στην ιστορία, σε Αμερικανική επαγγελματική ομάδα.

Οι προσφορές για την αγορά των Ντένβερ Μπρόνκος στο NFL… εκτοξεύτηκαν και η οικογένεια Ουόλτον-Πενερ με επικεφαλής τον κληρονόμο της Walmart, Ρομπ Ουόλτον, έκανε πρόταση που όμοιά της δεν έχει υπάρξει ξανά στην ιστορία.

Ο Ουόλτον προσέφερε το ποσό ρεκόρ 4,65 δισεκατομμυρίων δολαρίων και όπως όλα δείχνουν θα είναι ο νέος ιδιοκτήτης της ομάδας.

Η οικογένεια Ουόλτον-Πενερ και το Pat Bowlen Trust συνήψαν συμφωνία αγοράς και πώλησης, όπως ανακοινώθηκε, σε μία αγοραπωλησία που ξεπερνά κατά πολύ την προηγούμενη μεγαλύτερη που είχε γίνει σε ομάδα των επαγγελματικών Αμερικανικών σπορ.

Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν τα 3,2 δισεκατομμύρια που πουλήθηκαν οι Μπρούκλιν Νετς στο ΝΒΑ, ενώ στο NFL το μεγαλύτερο ποσό που είχε δοθεί σε ομάδα για την αγορά της, ήταν τα 2,27 δις για τους Καρολάινα Πάνθερς πριν 4 χρόνια.

Σύμφωνα με το Forbes η αξία των Μπρόνκος ανέρχεται στα 3,75 δισεκατομμύρια δολάρια, με τον Ουόλτον να δίνει πολλά περισσότερα για να την κάνει δική του.

 

Τελευταία Νέα