O Βόλος... αγκάλιασε ξανά το Coca-Cola Cup! (pics)

Gazzetta team
O Βόλος... αγκάλιασε ξανά το Coca-Cola Cup! (pics)

bet365

O Βόλος υποδέχτηκε με μεγάλο ενθουσιασμό το φετινό Coca-Cola Cup και το διήμερο που πέρασε (26-27/3)!

Ο ενθουσιασμός με τον οποίο ο Βόλος υποδέχθηκε το φετινό Coca-Cola Cup είχε στείλει από το πρώτο σαββατοκύριακο το μήνυμα της πόλης, που αγκάλιασε σύσσωμη τους αγώνες. Η κορύφωση ήρθε το διήμερο 26 και 27/3 με τους τελικούς της Κυριακής να ξεχωρίζουν και να προσφέρουν σπουδαίο θέαμα.

Η βροχή με την οποία ξεκίνησαν τα ματς το Σάββατο, έδωσε τη θέση της στο λαμπερό ήλιο, που έκανε παρέα στους συμμετέχοντες ολόκληρο το διήμερο και έγινε σύμμαχος των ομάδων για καλύτερο ποδόσφαιρο.

Υπολογίζεται ότι στο Βόλο έλαβαν μέρος (και τις δυο εβδομάδες) 250 ομάδες, κάτι που σημαίνει ότι στα γήπεδα του Volos Football Land, εμφανίστηκαν 1750 παιδιά, απόλυτα ενδεικτικοί αριθμοί για τη δυναμική και την απήχηση του Coca-Cola Cup.

Σημειώνουμε ακόμη ότι:

* Η Ναυσικά Ογκίτσι, μέλος της ομάδας Coca-Loca στην κατηγορία 15-16 ετών, ήταν η πρώτη κοπέλα που κατάφερε να προκριθεί σε τελικούς πόλης!

* Η ομάδα Πελασγιακός που συμμετέχει στην Α κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος της Φθιώτιδας, ταξίδεψε μέχρι το Βόλο για να πάρει μέρος στους αγώνες και στην κατηγορία 15-16 ετών.

Ιδού οι νικητές κάθε κατηγορίας που πήραν το εισιτήριο για τους τελικούς της Κεντρικής Ελλάδας. Σε παρένθεση οι MVP κάθε κατηγορίας, που επιβράβευσε όπως συμβαίνει σε κάθε τουρνουά, με ένα ζευγάρι παπούτσια, η adidas.

Κατηγορία 13-14 ετών
1. Livercool (adidas Χ15, Βασίλης Ακριβόπουλος)
2. Μπόχα Τζούνιορς

Κατηγορία 15-16 ετών
1. Γκεντσλεμπιρλιγκί (adidas X15, Απόστολος Κοτούλας)
2. Kiss my Pass

Κατηγορία 17-19 ετών
1. 420fc (adidas ACE16, Άγγελος Ματθαίου)
2. Τσιτσιραβλά

Οι τελικοί της Κεντρικής Ελλάδας


H συνέχεια θα δοθεί την ερχόμενη Κυριακή, 3 Απριλίου πάλι στο Βόλο στις εγκαταστάσεις του Volos Football Land για τους τελικούς της Κεντρικής Ελλάδας. Οι νικητές από Λάρισα, Τρίκαλα και Βόλο, θα μονομαχήσουν για τα προτελευταία εισιτήρια που οδηγούν στην τελική φάση του Μαΐου. Απομένει, άλλωστε, μόνο ένα τουρνουά στην Αθήνα, συν τους τελικούς της περιφέρειας Αττικής, για να φτάσουμε στο μεγάλο ραντεβού όλων των νικητών.

Το Coca-Cola Cup είναι μια πρωτοβουλία της Coca-Cola και στοχεύει να προτρέψει τους νέους να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό, να αγωνιστούν για τη νίκη και να υιοθετήσουν έναν ενεργό τρόπο ζωής.

Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους συμμετοχής και διεξαγωγής του Coca-Cola Cup μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.grassroots.gr όπου εκτός των άλλων θα βρείτε το πλήρες πρόγραμμα, καθώς και τη φόρμα ηλεκτρονικής εγγραφής στο τουρνουά.

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε και την ιστοσελίδα του τουρνουά στο facebook: www.facebook.com/CopaCocaCola.gr

 

Τελευταία Νέα