To gazzetta.gr σας στέλνει στην Πάρο!

Gazzetta team
To gazzetta.gr σας στέλνει στην Πάρο!

bet365

Το gazzetta.gr σε συνεργασία με το ξενοδοχείο «Αιγαίον» σας... ταξιδεύει στην πανέμορφη Πάρο, προσφέροντας σε ένα τυχερό ζευγάρι ένα μαγευτικό τριήμερο, καθώς και έκπτωση σε όλους τους συμμετέχοντες του διαγωνισμού!

Η κρίση αποτελεί τροχοπέδη για αρκετούς που ψάχνουν λίγες μέρες για να ξεφύγουν από τη δύσκολη καθημερινότητα. Το gazzetta.gr... έχει τη λύση! Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό μας και κερδίστε ένα τριήμερο σε ένα από τα πιο όμορφα νησιά των Κυκλάδων, την Πάρο!

Η προσφορά περιλαμβάνει τριήμερη διαμονή (δύο διανυκτερεύσεις) στο ξενοδοχείο «Αιγαίον», στην «καρδιά» της Παροικίας. Παράλληλα, όλοι οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό του gazzetta κερδίζουν έκπτωση 20% για παραμονή τους στο ξενοδοχείο*! Το «Αιγαίον» βρίσκεται μερικά μόλις μέτρα από το κέντρο της παλιάς πόλης, και από τα εμπορικά καταστήματα, καφέ και εστιατόρια, καθώς και από την παραλία. Για περισσότερα από 30 χρόνια έχει φιλοξενήσει πάρα πολλούς επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Το ξενοδοχείο «Αιγαίον» είναι η καταλληλότερη επιλογή για όσους θέλουν εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στην ολοζώντανη Παροικία της Πάρου για να απολαύσουν κλασσικές νησιώτικες διακοπές.

Προσφέρει πισίνα, μεταφορά από προς και από το λιμάνι, δωρεάν ασύρματο internet, δωρεάν χώρο πάρκινγκ, εξωτερική αυλή στην πισίνα με καθιστικά, μεγάλο χώρο υποδοχής με τηλεόραση και μπαρ. Όλα τα δωμάτια περιλαμβάνουν τηλεόραση και air condition ενώ για την καθαριότητα... έχουν να λένε!

Κάντε like στο group μας στο facebook και επωφεληθείτε των μοναδικών προσφορών μας!

Στείλτε τις συμμετοχές σας στο contests@gazzetta.gr, με ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας, σημειώνοντας στον τίτλο του e-mail την ένδειξη «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΑΡΟΣ» μέχρι τις 12:00 την Τρίτη (18/06). Οι νικητές θα έχουν την δυνατότητα να εξαργυρώσουν την παραμονή τους όλο τον Ιούνιο, καθώς και μετά τις 20 Αυγούστου. Κατόπιν συνεννόησης με το ξενοδοχείο, ενδέχεται να υπάρχουν κι άλλες ημερομηνίες διαθέσιμες.

*Η έκπτωση δεν ισχύει για τα πακέτα προσφορών, καθώς και για το διάστημα 15 Ιουλίου με 15 Αυγούστου.

**Στην προσφορά δεν συμπεριλαμβάνονται ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

 

Τελευταία Νέα