Dear Body….by Garmin Greece!

Gazzetta team
Dear Body….by Garmin Greece!

bet365

Σήμερα θα κοιμηθώ νωρίτερα -δε θα δω όλα τα επεισόδια της σειράς, ούτε θα κάνω scroll για ώρες. Αύριο θα ξεκινήσουμε νιώθοντας ξεκούραστοι και έτοιμοι να αδράξουμε τη μέρα. Γιατί η ζωή είναι καλύτερη όταν νιώθουμε καλύτερα.

H Garmin Greece υιοθετεί τη διεθνή καμπάνια της Garmin, Dear Body και μας προσκαλεί να ακούσουμε το σώμα μας. Προσωπικότητες του αθλητισμού από την Ελλάδα, φωτογραφήθηκαν για την καμπάνια, ενώ μέσα από το διαγωνισμό που τρέχει στα social media της @GarminGreece, δίνεται σε όλους η δυνατότητα να διεκδικήσουν πλούσια δώρα και να μοιραστούν τη δική τους Dear Body εμπειρία.

Η Garmin με όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που έχει αναπτύξει, έχει ως στόχο να μας βοηθήσει να ζούμε καλύτερα και πιο υγιεινά και αυτό ξεκινάει όταν αφουγκραζόμαστε το σώμα μας. Όλοι έχουμε κατά καιρούς αποφύγει μία προπόνηση, ή προτιμήσαμε έναν καφέ παραπάνω από λίγο περισσότερο ύπνο ή φορτσάραμε όταν κανονικά θα έπρεπε να έχουμε χαλαρώσει. Υπάρχουν μέρες που η υγεία και η ευεξία μας δεν είναι προτεραιότητα και αυτό έχει ένα τίμημα.

Σκοπός δεν είναι να χάσετε βάρος (εκτός και αν το θέλετε) ή να τρέξετε Μαραθώνιο (και πάλι, εκτός και αν το θέλετε). Σκοπός είναι να αναγνωρίσετε τα σημεία που θέλουν βελτίωση και να δεσμευτείτε ότι θα δώσετε προτεραιότητα στη σωματική και πνευματική σας ευεξία, γιατί είναι σημαντικό το μυαλό να συνδέεται με το σώμα. Τα smartwatch Garmin σε συνδυασμό με την εφαρμογή Garmin Connect, σας προσφέρουν πληθώρα εργαλείων για να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε και να συντονιστείτε με το σώμα σας.

Παρακολούθηση υγείας όλη μέρα: Με μια ματιά στον καρπό σας μπορείτε να δείτε καρδιακή συχνότητα, παλμικό οξύμετρο, παρακολούθηση στρες και ενυδάτωση

Ανάλυση ύπνου: Δείτε αναλυτικά τις ώρες ύπνου, τα στάδια του ύπνου (βαθύ, ελαφρύ, REM) και τις περιόδους κίνησης.

Body Battery: Με αυτό το εργαλείο παρακολούθησης ενέργειας μπορείτε να δείτε σε πραγματικό χρόνο πόσο «φορτισμένο» είναι το σώμα σας για να γνωρίζετε πόσο απαιτητικοί θα πρέπει να είστε στην προπόνησή σας ή αν θα πρέπει απλά να ξεκουραστείτε.

Αμέτρητες επιλογές προπόνησης: Βρείτε το άθλημα που σας ταιριάζει, συνδυάστε διαφορετικούς τύπους άσκησης σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, ή απλά περπατήστε.

Δεδομένα υγείας για τις γυναίκες: Χρησιμοποιήστε το ρολόι σας για να παρακολουθήσετε την περίοδο ή την εγκυμοσύνη, καταγράψτε συμπτώματα και δείτε χρήσιμες συμβουλές.

Η Garmin διαθέτει πολλές σειρές smartwatch σε πάρα πολλά σχέδια, χρώματα και μεγέθη αλλά και με διαφορετικές λειτουργίες για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στο δικό σας καρπό.

Venu 2: Το ολοκαίνουριο Venu 2 διατίθεται σε δύο διαφορετικά μεγέθη και πολλά χρώματα. Ξεχωρίζει για τα εντυπωσιακά γραφικά του και την AMOLED οθόνη του, τα περισσότερα από 25 αθλήματα που υποστηρίζει -μεταξύ των οποίων και HIIT- και τις πάρα πολλές παραμέτρους υγείας και ευεξίας που παρακολουθεί. Μπορείτε να κατεβάσετε στο ρολόι δωρεάν ολοκληρωμένα προγράμματα προπόνησης με πλήθος επιλογών, όπως γιόγκα, pilates και πολλά ακόμη, όπου μπορείτε να βλέπετε ακριβώς τις μυϊκές ομάδες που γυμνάσατε.

Venu Sq: Με περισσότερες από 20 εφαρμογές για αθλήματα σε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο, με το Venu Sq θα έχετε το κίνητρο για να μένετε δραστήριοι κάθε μέρα. Διαθέτει GPS για να καταγράφετε το τρέξιμο, το περπάτημα ή ακόμα και το SUP. Με έγχρωμη οθόνη αφής, ανέπαφες πληρωμές Garmin Pay για να αφήνετε τα μετρητά και τις κάρτες στο σπίτι και 6 διαφορετικά χρώματα για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει, το Venu Sq θα γίνει ο σύμμαχός σας για έναν πιο δραστήριο τρόπο ζωής.

Lily: Το κομψό smartwatch σχεδιασμένο από γυναίκες για γυναίκες, με εντυπωσιακά μικρό μέγεθος και ιδιαίτερο μοτίβο τυπωμένο στο φακό, εμφανίζει στην κρυφή οθόνη αφής δεδομένα υγείας όπως παλμούς, στρες και Body Battery αλλά και κλήσεις, μηνύματα, emails και ειδοποιήσεις social media. Μην σας ξεγελάει ο εκλεπτυσμένος σχεδιασμός του αφού είναι αδιάβροχο μέχρι 50μ. για να μπορείτε να το συνδυάσετε ακόμα και με το μαγιό σας.

Επισκεφτείτε τους λογαριασμούς της @GarminGreece και την ιστοσελίδα garmin.gr για περισσότερες πληροφορίες για τα smartwatch της Garmin.

 

Τελευταία Νέα