H HOLMES PLACE σας καλωσορίζει στο νέο συναρπαστικό κόσμο του Fitness!

Gazzetta team
H HOLMES PLACE σας καλωσορίζει στο νέο συναρπαστικό κόσμο του Fitness!

bet365

H Holmes Place, η νο1 fitness αλυσίδα της χώρας, επιστρέφει και σας καλεί να γνωρίσετε το μέλλον του fitness!

Με 5 νέους χώρους προπόνησης συνολικά και πιο συγκεκριμένα: τα 3 premium Indoor Fitness Clubs σε Αθήνα, Μαρούσι και Γλυφάδα, καθώς και τα 2 μεγάλα, πρωτοποριακά Outdoor Clubs στο γήπεδο του ΟΑΚA και στον Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο, παλιά και νέα μέλη μπορούν και πάλι να απολαύσουν μια ολιστική εμπειρία wellness και fitness, με απόλυτη ασφάλεια!

Με σεβασμό στην τήρηση των μέτρων προστασίας & πρόληψης, τα clubs της Holmes Place Greece, διαθέτουν κορυφαίες τεχνολογικά εγκαταστάσεις με state-of-the-art εξοπλισμό άθλησης, πισίνα, σάουνα, χαμάμ, καθώς και χώρους αναψυχής, όπως τα Holmes Place Café, με καθημερινά μενού υγιεινής διατροφής και μια μεγάλη ποικιλία από ροφήματα και απολαυστικά snacks.

Παράλληλα, το Virtual Club συνεχίζει τη λειτουργία του με πλήθος online προγραμμάτων όπως Live Streaming μαθήματα μέσω της πλατφόρμας Zoom ή από την Instagram σελίδα, On-Demand Video Workouts Yoga, Pilates και πολλά άλλα, που τόσο αγαπήθηκαν κατά τη διάρκεια της καραντίνας, ενώ σύντομα θα λανσαριστεί και η νέα Holmes Place Virtual Club online πλατφόρμα της εταιρείας για χρήση από τα μέλη, αλλά και αποκλειστικά για online συνδρομητές. Φυσικά, την Wellness εμπειρία των Holmes Place, συμπληρώνουν οι πλήρως ανανεωμένες υπηρεσίες Nutrition Coaching και Holmes Place Spa.

Στο πλαίσιο των παραπάνω και ανταποκρινόμενοι στην τάση της εποχής που απαιτεί ευελιξία και εξατομικευμένα προγράμματα προπόνησης, η Holmes Place ανακοινώνει μια μοναδική προσφορά που περιλαμβάνει 1 δωρεάν εβδομάδα επισκέψεων στο club της προτίμησής σας! Παράλληλα, μπορείτε να επωφεληθείτε και της νέας pre – opening προσφοράς στην απόλυτα προνομιακή τιμή των 69,9€ για συνδρομή 4 εβδομάδων, χωρίς κόστος εγγραφής, χωρίς συμβόλαιο και με δυνατότητα διακοπής ανά πάσα στιγμή, η οποία περιλαμβάνει το πλήρες πακέτο υπηρεσιών της Holmes Place Greece (Indoor-Outdoor-Virtual) και χρήση όλων των εξωτερικών και εσωτερικών χώρων με την ίδια συνδρομή!

Η πολύμηνη περίοδος της καραντίνας μας απέδειξε ότι η άσκηση αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας μας, είτε σε ανοιχτό, είτε σε κλειστό χώρο. Εξασφαλίστε, λοιπόν, τώρα την προνομιακή θέση σας στον ολοκαίνουργιο, συναρπαστικό κόσμο του Holmes Place Fitness!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα