Beeratakes powered by Mythos: Συνδυασμός που σε «παγώνει»!

Gazzetta team
Beeratakes powered by Mythos: Συνδυασμός που σε «παγώνει»!

bet365

Έχουμε πλέον μπει στην τελική ευθεία για την εποχή που όλοι περιμένουμε, και ο Mythos μας συντροφεύει στην αντίστροφη μέτρηση με μια «μυθική» συνεργασία.

H αγαπημένη εκπομπή του Comedy Lab, beeratakes, ανανεώνεται και επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό του YouTube, με παρουσιαστή και πάλι τον μοναδικό Ηλία Φουντούλη. Μαζί με μια ομάδα αναγνωρισμένων αλλά και ανερχόμενων ταλαντούχων κωμικών, παρουσιάζει την πρώτη «try not to laugh» εκπομπή, γεμάτη με «μυθικές» ατάκες και ξεκαρδιστικά λογοπαίγνια!

Από αυτό, δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει η μπύρα Mythos, όπου με τις ετικέτες Mythos, Mythos ICE, Mythos 0.0 και Mythos Radler, εμπλουτίζει το περιεχόμενο της εκπομπής, όντας ο βασικός πρωταγωνιστικής για μια σειρά δεκατριών επεισοδίων, μέχρι τον… «καυτό» Ιούλιο, δροσίζοντας τους κωμικούς καθ’ όλη τη διάρκεια της αδυσώπητης αυτής μάχης!

Οι εκπλήξεις, όμως, δεν τελειώνουν εδώ, καθώς ο παρουσιαστής της εκπομπής προσκαλεί το κοινό να ανεβάσει τα δικά του «καμένα» λογοπαίγνια στο TikTok, με hashtag #beeratakesmythos. Τα καλύτερα video-λογοπαίγνια συλλέγονται και αξιολογούνται από την αδίστακτη κριτική επιτροπή κωμικών, σε δύο special επεισόδια! Το μεγάλο έπαθλο δεν θα μπορούσε να το προσφέρει κάποιος άλλος, εκτός από τον Mythos, ο οποίος χαρίζει σε δύο νικητές τις μπύρες για όλο το χρόνο!

Πιάσε λοιπόν τον Mythos σου και ζήσε την απόλυτη εμπειρία απόλαυσης, και που ξέρεις, μπορεί να είσαι εσύ ένας από τους τυχερούς!

Παρακολούθησε τα πρώτα επεισόδια εδώ:

Επεισόδιο #1

Επεισόδιο #2

Επεισόδιο #3

Επεισόδιο #4

 

Τελευταία Νέα