Adorno Beach Hotel & Suites: Το καλύτερο Summer Hotel της χώρας υποδέχεται το καλοκαίρι στις 20 Μαΐου

Gazzetta team
Adorno Beach Hotel & Suites: Το καλύτερο Summer Hotel της χώρας υποδέχεται το καλοκαίρι στις 20 Μαΐου

bet365

Βραβευμένο ως το καλύτερο Summer Hotel της χώρας για το 2021, το Adorno Beach Hotel & Suites ανοίγει τις πόρτες του σε παλιούς και νέους επισκέπτες στις 20 Μαΐου.

Τους υποδέχεται με ασφάλεια, έτοιμο να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε ταξιδιώτη χάρη στις προσωποποιημένες υπηρεσίες και το εξειδικευμένο προσωπικό του.

Απολαύστε τα vibes της κοσμοπολίτικης Μύκονου με στυλ

Το χαρακτηριστικό bohemian chic στυλ του με τις πέργκολες, τις ξύλινες λεπτομέρειες και τα ρετρό φωτιστικά έρχεται σε πλήρη αρμονία με την αυθεντική Μυκονιάτικη αρχιτεκτονική. Ένας αναπάντεχος συνδυασμός που καθρεφτίζεται σε είκοσι δύο δωμάτια, σουίτες και μεζονέτες, μερικές από τις οποίες με ιδιωτική πισίνα. Η θέση του μπροστά στη θάλασσα και τα υψηλά πρότυπα φιλοξενίας του μεταφράζονται σε μια εμπειρία 5 αστέρων στη διάσημη παραλία του Ορνού. Τοποθετημένο στο καλύτερο σημείο της αμμώδους παραλίας, ή αλλιώς το σημείο συνάντησης για τους jetsetters και σε πολύ μικρή απόσταση από τη Χώρα της Μυκόνου, αποτελεί το ιδανικό boutique κατάλυμα για να ζήσετε μια αξέχαστη διαμονή με διακριτική πολυτέλεια.

Το Management & Consulting του βραβευμένου Adorno Beach Hotel & Suites έχει αναλάβει η Trésor Hospitality, η κορυφαία εταιρεία διαχείρισης & συμβουλευτικής ξενοδοχείων στην Ελλάδα.

Ανακαλύψτε τι σημαίνει ιδιωτικότητα

Ιδανικά για μια ρομαντική απόδραση αποτελούν τα Cozy δίκλινα δωμάτια, τα Classic δίκλινα δωμάτια με θέα στην πισίνα και τα Superior δίκλινα δωμάτια με θέα στη θάλασσα, τα οποία καλύπτουν 18-28 τ.μ. και συνδυάζουν το κλασικό κυκλαδίτικο ύφος με boho-chic πινελιές. Σχεδιασμένες με προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια, η Design μεζονέτα με τζακούζι και η Premium Μεζονέτα με ιδιωτική πισίνα καλύπτοντας 50 τ.μ. προσφέρουν άνεση και πολυτέλεια για 4 άτομα, ενώ η Summer Σουίτα με ιδιωτική πισίνα και η Beach Front σουίτα, οι οποίες καλύπτουν 26-37 τ.μ. μ. παρέχουν στους επισκέπτες μια μοναδική διαμονή με κορυφαίες υπηρεσίες.

Μια πολυτελής ταξιδιωτική εμπειρία, πραγματικά exclusive

Οι εξατομικευμένες υπηρεσίες είναι ένα βασικό πλεονέκτημα στο Adorno Beach Hotel & Suites: οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το πρωινό τους στο κρεβάτι, καθώς και γεύματα στην άνεση του δωματίου τους, να απολαύσουν ένα μασάζ στη Σουίτα τους, ενώ ο προσωπικός concierge θα τους βοηθήσει σε ό,τι χρειαστούν. Σε συνέχεια όλων αυτών, έρχονται φέτος να προστεθούν οι νέες υπηρεσίες του ξενοδοχείου. Οι επισκέπτες μπορούν να συνεχίσουν την καθημερινή τους εξάσκηση στο δωμάτιο τους κατόπιν ραντεβού, να συμμετέχουν σε μαθήματα yoga και pilates, να οργανώσουν τη διακόσμηση για μια εορταστική εκδήλωση, να απολαύσουν τα Pre – dinner Tequila cocktails κάθε απόγευμα, καθώς και τα Pre – dinner House Signature Cocktails κάθε Τρίτη και Παρασκευή με διαφορετικό μενού και special music list.

Στο πλαίσιο των ασφαλών ταξιδιών, το Adorno Beach Hotel & Suites εφαρμόζει αυστηρά όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας που έχουν οριστεί από την Ευρωπαϊκή Κοινοτική Οδηγία. Το ξενοδοχείο έχει πιστοποιηθεί με το ελληνικό πρωτόκολλο “Health First” και θα εφαρμοστούν επιπλέον μέτρα για την καλύτερη διασφάλιση της υγιεινής και ασφάλειας σε όλους τους χώρους.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το Adorno Beach Hotel & Suites, και Instagram

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα