Η Samsung επαναπροσδιορίζει το σχεδιασμό του σπιτιού Bespoke

Gazzetta team
Η Samsung επαναπροσδιορίζει το σχεδιασμό του σπιτιού Bespoke

bet365

Οι συνεργασίες της σειράς ψυγείων Bespoke με τους καλλιτέχνες Thibaud Hérem και Andy Rementer και τη lifestyle μάρκα Hay, θα αναβαθμίσουν τις οικιακές συσκευές με εμπνευσμένο σχεδιασμό.

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε τα νέα, ειδικής έκδοσης σχέδια στα μοντέλα Bespoke κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Bespoke Home 2021, που απευθύνονται σε καταναλωτές που θέλουν να δημιουργήσουν την ιδανική αισθητική για τα σπίτια τους. Η Samsung συνεργάστηκε με τους καλλιτέχνες Thibaud Hérem και Andy Rementer, καθώς και με την δανική lifestyle μάρκα Hay, για να προσφέρει νέα σχέδια για τα πάνελ των ψυγείων Bespoke, σε περιορισμένη έκδοση.

Οι συνεργασίες αυτές αντανακλούν την επιδίωξη της Samsung να επαναπροσδιορίσει τις «λευκές συσκευές», ωθώντας τα όρια του σχεδιασμού για οικιακές συσκευές.

«Είμαστε έτοιμοι να δείξουμε την ηγετική μας θέση στο σχεδιασμό, προβάλλοντας τις απεριόριστες δυνατότητες του σπιτιού Bespoke», δήλωσε ο Harry Choi, Head of Design Team, Digital Appliances, Samsung Electronics. «Θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τα προϊόντα μας, για να μετατρέψουμε τις οικιακές συσκευές σε ξεχωριστά κομμάτια, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες μας να αναδείξουν ένα έργο τέχνης στα σπίτια τους, με νέο τρόπο».

Οικιακές συσκευές, έργα τέχνης

Thibaud Hérem

Ο Thibaud Hérem είναι Γάλλος εικονογράφος, που ζωγραφίζει κτίρια και μνημεία αρχιτεκτονικής με απίστευτη λεπτομέρεια.
Τρία έργα του, που είναι πολύ σημαντικά για τον ίδιο, κοσμούν το εξωτερικό των ψυγείων Bespoke, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τη Samsung. Πρόκειται για το «The Chateau de Fontainebleau» για τη συμβολή του στη γαλλική τέχνη και τον πολιτισμό, το «London city skyline», που ζωγράφισε για να τιμήσει την 150η επέτειο του Μετρό του Λονδίνου και το «Notre Dame Cathedral in Paris», τον Καθεδρικό Ναό της Παναγίας των Παρισίων, γνωστό για την απίστευτη αρχιτεκτονική του, που έχει αντέξει στον χρόνο.

Τα πάνελ για τα ψυγεία Bespoke με τα σχέδια του Hérem πωλούνται ήδη στην κορεατική αγορά και το σχέδιο Fontainebleau θα διατεθεί σε περιορισμένη έκδοση στη Γαλλία, την Ιταλία και την Πολωνία μέσω του Samsung.com.

Andy Rementer

Ο Andy Rementer είναι ένας ποπ καλλιτέχνης που εδρεύει στις Η.Π.Α. και είναι γνωστός για τα αναγνωρίσιμα φωτεινά και πολύχρωμα ποπ σχέδιά του από τις συνεργασίες του με διεθνείς μάρκες.

Ο Rementer δημιούργησε τρία σχέδια για τη σειρά Bespoke. Το πρώτο ονομάζεται «Together», τονίζει την πολυμορφία, την πολυεθνική επικοινωνία και την ειρήνη. Το δεύτερο, «City», περιλαμβάνει μια σκηνή μιας πολυσύχναστης και πολύχρωμης πόλης. Το τρίτο είναι από τη συλλογή του «Portraits» και αναπαριστά τις σκέψεις των ανθρώπων, σχετικά με το φαγητό και το ποτό, καθώς πρωταγωνιστεί η πρόσχαρη έκφραση ενός ατόμου που απολαμβάνει ένα ποτό.

Τα πάνελ για τα ψυγεία Bespoke με το σχέδιο «Together» του Rementer θα είναι διαθέσιμα στις Η.Π.Α μέσω του Samsung.com.

HAY x Samsung

Η HAY είναι μια δανική lifestyle μάρκα που ιδρύθηκε από τους διάσημους καλλιτεχνικούς διευθυντές Mette και Rolf Hay, και σκοπός της είναι η συνεργασία με τους καλύτερους σχεδιαστές της γενιάς τους από όλο τον κόσμο. Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η Hay δημιούργησε πέντε νέα χρώματα αποκλειστικά για τα πάνελ των ψυγείων Bespoke της Samsung, εμπνευσμένα από τη φύση και τα φυσικά συστατικά των τροφίμων, τα Cream, Squama, Dusty Blueberry, Artichoke και Cabbage.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα