Η Herbalife Nutrition στηρίζει την πρωτοβουλία «Τρέχουμε μαζί με την Εθνική μας!»

Gazzetta team
Η Herbalife Nutrition στηρίζει την πρωτοβουλία «Τρέχουμε μαζί με την Εθνική μας!»

bet365

Η Herbalife Nutrition κάνει πράξη τη δέσμευσή της να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό όλων των αθλητών σε Ελλάδα και Κύπρο, αυτή τη φορά με τη συμμετοχή της στην πρωτοβουλία της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Αθλητισμού Στίβου, «Τρέχουμε μαζί με την Εθνική μας!».

Πρόκειται για μία ενέργεια της ΚΟΕΑΣ, που σκοπό έχει να δημιουργήσει στο κοινό ενδιαφέρον για το επερχόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων Στίβου Γ΄ Κατηγορίας που θα διεξαχθεί στην Κύπρο το διήμερο 19-20 Ιουνίου και ταυτόχρονα να υποστηρίξει την προετοιμασία των Κύπριων αθλητών του στίβου στην προσπάθεια τους για διάκριση τον Ιούνιο.

Η Herbalife Nutrition είναι αρωγός του προγράμματος, στόχος του οποίου είναι για όλο το μήνα Απρίλιο, ο απλός κόσμος της Κύπρου να καλύψει συλλογικά 9.251 χιλιόμετρα, ένας συμβολικός αριθμός, καθώς αντιστοιχεί στα τετραγωνικά χιλιόμετρα της έκτασης του νησιού, στηρίζοντας έτσι τους αθλητές της Εθνικής Ομάδας Στίβου.

Για το πρόγραμμα «Τρέχουμε μαζί με την Εθνική μας!», η ΚΟΕΑΣ προτρέπει τον κάθε ένα από τους Κύπριους πολίτες, εκείνους που καθημερινά περπατάνε ή τρέχουνε ψυχαγωγικά, να «συνεισφέρουν» virtually τα χιλιόμετρά τους στην κοινή προσπάθεια για στήριξη της εθνικής ομάδας στίβου. Μέσα από το application της ΚΟΕΑΣ, ο καθένας μπορεί να εγγραφεί και να δηλώσει τη συμμετοχή του, δεσμευόμενος να καλύψει απόσταση 5 ή 10 χιλιομέτρων. Με το τέλος του μήνα, θα προστεθούν τα χιλιόμετρα, με σκοπό να φτάσουν όλοι μαζί ως ομάδα, τα 9251 χιλιόμετρα!

Το Virtual Run Event ξεκινάει τη Δευτέρα 5 Απριλίου 2021 και ολοκληρώνεται την Κυριακή 2 Μαΐου 2021. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα «Τρέχουμε μαζί με την Εθνική μας!» στο Facebook.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED