Διαδικτυακή Ημερίδα “Future Trends in Information Technology” από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Gazzetta team
Διαδικτυακή Ημερίδα “Future Trends in Information Technology” από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο

bet365

Οι μελλοντικές τάσεις στην Τεχνολογία της Πληροφορικής, θα αποτελέσουν το επίκεντρο της συζήτησης στη διαδικτυακή Ημερίδα που διοργανώνει το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, την Παρασκευή 9 Απριλίου από τις 17:00 έως τις 21:00, με θέμα: "Future Trends in Information Technology".

Εκπρόσωποι από τις κορυφαίες εταιρίες Accenture, Cisco, Intrasoft International, τα Πανεπιστήμια Technical University of Denmark, Sheffield Hallam University και τον οργανισμό Eurocontrol, Βelgium, περιλαμβάνονται στους ομιλητές. Την επιστημονική επιμέλεια της ημερίδας έχει αναλάβει η Σχολή Πληροφορικής και το Τμήμα Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου. Αναλυτικότερα, το πρόγραμμα της ημερίδας και οι ομιλητές:

Πάνελ 1 (17:00-19:00): Information Security

  • Wissam Al-Nasairi, Security Senior Principal Manager, UKI IX.0 and OT Security Lead, Accenture UK
  • Κωνσταντίνα Συντήλα, Cyber Security Specialist, Leader Greece/Portugal/Cyprus/Malta, Cisco
  • Δήμητρα Ζέρβα, Security Associate Manager, Accenture Greece
  • Δρ. Σοφία Τσεκερίδου, Senior Research and Innovation Manager, Intrasoft International

Πάνελ 2 (19:00-21:00): Systems Engineering

  • Καθηγητής Λάζαρος Ναλπαντίδης, Associate Professor of Cognitive Robotics, Department of Electrical Engineering, Technical University of Denmark
  • Dr Lyuba Alboul, Senior Research and Teaching Fellow, Sheffield Hallam University
  • Δρ. Νίκος Φίστας, Eurocontrol, Belgium

Το ρόλο του συντονισμού θα αναλάβουν οι:

  • Αντώνης Μουχταρόπουλος, Deputy Director (Academic), Campus Θεσσαλονίκης, Μητροπολιτικό Κολλέγιο
  • Δρ. Εμμανουήλ Σερρέλης, Manager - Information Security Dept, Intrasoft International & Καθηγητής, Σχολή Πληροφορικής, Μητροπολιτικό Κολλέγιο
  • Δρ. Γιώργος Χλιβερός, Head of Division of Engineering, Πολυτεχνική Σχολή, Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι ελεύθερη, αλλά απαιτείται δήλωση συμμετοχής στο παρακάτω link: https://bit.ly/2NUBwv3. Στους συμμετέχοντες θα σταλούν ψηφιακές βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Περισσότερα στο: www.mitropolitiko.edu.gr

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED