«Σπουδάζω με Υποτροφία» της Equal Society

Gazzetta team
«Σπουδάζω με Υποτροφία» της Equal Society

bet365

Τα όνειρα της νέας γενιάς δεν μπαίνουν σε καραντίνα.

Ξεκινά η καμπάνια της πρωτοβουλίας «Σπουδάζω με Υποτροφία» του κορυφαίου προγράμματος της Equal Society που δίνει τη δυνατότητα σε νέες και νέους να σπουδάσουν με υποτροφία σε μεγάλα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Νέοι που πλήττονται δυσανάλογα από τις οικονομικές επιπτώσεις της υγειονομικής κρίσης του COVID-19 βάζουν φρένο στα ακαδημαϊκά τους όνειρα. Το πρόγραμμα «Σπουδάζω με Υποτροφία» για δέκατη συνεχόμενη χρονιά προσφέρει «Ίσες Ευκαιρίες στην Εκπαίδευση για Όλους» και μέχρι σήμερα άλλαξε τη ζωή σε περισσότερους από 360 υπότροφους.

Στην νέα καμπάνια του Οργανισμού, πρωταγωνιστές είναι ορισμένα από τα πρόσωπα αυτά. Πρεσβευτές της πρωτοβουλίας μιλούν για το πώς μεταμορφώθηκε η ζωή τους με την υποτροφία που απέκτησαν.

Τα όνειρα άλλωστε της νέας γενιάς δεν μπαίνουν σε καραντίνα και όσοι ενδιαφέρονται να διεκδικήσουν μια υποτροφία σε κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες, τους όρους συμμετοχής και τις αιτήσεις στην ιστοσελίδα www.spoudazomeypotrofia.gr και στο τηλέφωνο: 211.70.51.841.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED