Η DHL και η Formula 1® ανανεώνουν την πολυετή συνεργασία τους, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν!

Gazzetta team
Η DHL και η Formula 1® ανανεώνουν την πολυετή συνεργασία τους, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν!

bet365

Η μεγαλύτερη σεζόν στην ιστορία της Formula 1 έρχεται και η DHL θα είναι για ακόμη μία χρονιά ο Επίσημος Συνεργάτης Logistics. Οι 23 αγώνες που θα διεξαχθούν φέτος, με τρία τριπλά διαδοχικά Grand Prix, δημιουργούν σημαντική πολυπλοκότητα στο κομμάτι των μεταφορών, τις οποίες θα αναλάβει αποκλειστικά η DHL.

Με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 έτοιμο να ξεκινήσει, η DHL και η Formula 1® ανακοινώνουν με υπερηφάνεια την επέκταση της μακροχρόνιας συνεργασίας τους, η οποία μετρά μία σειρά δεκαετιών. Έτσι, η DHL παραμένει ο Επίσημος Συνεργάτης Logistics της Formula 1® και για τα επόμενα χρόνια και θα συνεχίσει να είναι υπεύθυνη για τη μεταφορά μηχανοκίνητου αθλητισμού παγκόσμιας κλάσης σε όλο τον κόσμο. Στο ημερολόγιο αγώνων για το 2021 της Formula 1®, προβλέπονται 23 προορισμοί, ο μεγαλύτερος αριθμός στην ιστορία του αθλήματος, με την DHL να μεταφέρει αγωνιστικά αυτοκίνητα, καύσιμα, λάδια, τον εξοπλισμό των ομάδων και τεχνολογία μετάδοσης. Η DHL είναι επίσημος συνεργάτης logistics από το 2004, κερδίζοντας όλους τους «αγώνες μεταξύ των αγώνων» σε κάθε Grand Prix σε όλο τον κόσμο.

Με αφορμή την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών, ο Arjan Sissing, Επικεφαλής του Brand Marketing της DHL, δήλωσε: «Είμαστε υπερήφανοι που θα συνεχίσουμε τη μοναδική αυτή συνεργασία και τα επόμενα χρόνια. Η Formula 1 προσφέρει την απόλυτη ταχύτητα, ακρίβεια και τεχνολογία στους θαυμαστές της για περισσότερους από 1000 αγώνες και με τη σειρά της η DHL εξυπηρετεί τη Formula 1 σε όλο τον κόσμο. Για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες, μας συνδέουν οι κοινές μας αξίες και καθιστούν δυνατή τη νίκη σε επίπεδο logistics, προτού τα πρώτα λάστιχα αγγίξουν την πίστα. Ανυπομονούμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας σε κάθε έναν από αυτούς τους αγώνες».

Ο όγκος μεταφοράς που φτάνει μέχρι και τους 1.400 τόνους, πρέπει να μεταφερθεί από τον ένα τόπο στον άλλο, στο συντομότερο δυνατό χρόνο και με μεγάλη αξιοπιστία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η DHL απασχολεί μια ομάδα ειδικών σε θέματα logistics, οι οποίοι συνεργάζονται στενά με τη διοίκηση της Formula 1® και τις ομάδες των αγώνων. Ακριβώς όπως στην πίστα αγώνων, πρόκειται για τεχνολογία ταχύτητας, ακρίβειας και αιχμής.

Ο Stefano Domenicali, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Formula 1®, πρόσθεσε: «Η DHL είναι ο μακροχρόνιος παγκόσμιος συνεργάτης μας και είμαστε στην ευχάριστη θέση να υπογράψουμε μια επέκταση συνεργασίας που αποδεικνύει την ισχυρή αυτή σχέση. Τα τελευταία 16 χρόνια έχουμε εκπληρώσει τους στόχους μας μαζί, εντός και εκτός πίστας. Είμαστε υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε με τον κορυφαίο πάροχο logistics στον κόσμο, εν όψει της μεγαλύτερης σεζόν της Formula 1».

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2021 της Formula 1 ξεκινά στις 28 Μαρτίου με το Gulf Air Grand Prix 2021 στο Μπαχρέιν και κλείνει στις 12 Δεκεμβρίου με το Etihad Airways Grand Prix 2021 στο Άμπου Ντάμπι. Το ημερολόγιο αγώνων του 2021 μετρά 23 αγώνες σε πέντε ηπείρους και επομένως είναι πιο γεμάτο σε δράση από ποτέ. Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η DHL θα προσφέρει και πάλι δύο βραβεία στη διάρκεια των αγώνων: Το DHL Fastest Lap Award και το DHL Fastest Pit Stop Award για ειδικά επιτεύγματα από οδηγούς και ομάδες. Τα φετινά βραβεία θα απονεμηθούν στους νικητές στο Άμπου Ντάμπι την τελευταία ημέρα της αγωνιστικής περιόδου.

 

Τελευταία Νέα