H Herbalife Nutrition συνεχίζει να στηρίζει τους Έλληνες αθλητές μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024»

Gazzetta team
H Herbalife Nutrition συνεχίζει να στηρίζει τους Έλληνες αθλητές μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024»

bet365

H Herbalife Nutrition με τη σειρά αθλητικής διατροφής Herbalife24®, παραμένει μέλος της μεγάλης οικογένειας των υποστηρικτών της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, ως «Επίσημος Υποστηρικτής Διατροφής της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας», συνεχίζοντας να ενισχύει την προσπάθεια των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκυο.

Επιπλέον, η χορηγική συνεργασία της Herbalife24® με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή επεκτείνεται για άλλα τέσσερα χρόνια μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024».

Η σειρά αθλητικής διατροφής Herbalife24® της Herbalife Nutrition αποτελείται από 6 προϊόντα, ειδικά διαμορφωμένα για αθλητές και αθλούμενους και είναι η πρώτη ολοκληρωμένη αθλητική σειρά διατροφής που τους ενισχύει 24 ώρες την ημέρα, βοηθώντας τους να φτάσουν στο μέγιστο των επιδόσεων τους. Με βάση τα επίπεδα της δραστηριότητάς και των προπονητικών απαιτήσεων του, ο κάθε αθλητής ή αθλούμενος μπορεί να δημιουργήσει το δικό του μοναδικό εξατομικευμένο πρόγραμμα, που να καλύπτει τις δικές του ανάγκες διατροφής, ενυδάτωσης και αποκατάστασης.

Όλα τα προϊόντα της σειράς προορίζονται για συγκεκριμένους διατροφικούς σκοπούς και δεν περιέχουν τεχνητές χρωστικές, αρωματικές και γλυκαντικές ύλες. Τα προϊόντα της σειράς Herbalife24 ελέγχονται και παρακολουθούνται τακτικά, ώστε να ανταποκρίνονται στις πολυάριθμες λεπτομερείς προδιαγραφές της εταιρείας για τη διασφάλιση της σταθερότητας του προϊόντος και τη διασφάλιση πως όλα τα συστατικά που περιέχονται στη συσκευασία, ανταποκρίνονται πλήρως στους ισχυρισμούς της ετικέτας. Επιπλέον, ένα δείγμα από κάθε παρτίδα, κάθε μεμονωμένου προϊόντος της σειράς Herbalife24 ελέγχεται για απαγορευμένες ουσίες από τον Ανεξάρτητο Διεθνή Φορέα Informed Sports, ώστε η κατανάλωση του από επαγγελματίες αθλητές να είναι απόλυτα ασφαλής.

Η κα. Ναταλία Μελισσινού, Γενική Διευθύντρια της Herbalife Nutrition Ελλάδας, Κύπρου & Λιβάνου, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που θα συνεχίσουμε να ενισχύουμε την προσπάθεια των αθλητών τα επόμενα χρόνια, καθώς είμαστε σίγουροι ότι αυτά τα παιδιά, θα κάνουν όλους τους Έλληνες χαρούμενους και υπερήφανους με τις επιτυχίες τους. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο αθλητισμός αποτελεί τον καλύτερο πρεσβευτή της χώρας παγκοσμίως, με την Herbalife Nutrition να βάζει και αυτή το λιθαράκι της στο οικοδόμημα του ελληνικού αθλητισμού».

Τα προϊόντα διατίθενται αποκλειστικά μέσω των Ανεξάρτητων Συνεργατών Herbalife Nutrition.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.herbalife.gr

 

Τελευταία Νέα