Το sportwear look σου βρίσκει τη... φόρμα του

Gazzetta team

bet365

Πάλι καραντίνα!

Τι να πει κανείς για όσα έχουμε κληθεί να περάσουμε τους τελευταίους μήνες; Τηλεκπαίδευση, τηλεργασία, αναστολή συμβάσεων εργασίας, δουλειά και βόλτα ΠΑΝΤΑ με μάσκες, και όλα όσα έχει ο καθένας να «λύσει», πέρα από τα προβλήματα που μας απασχολούν όλους. Δε χρειάζεται όμως λόγος για νεύρα και στεναχώριες. Όλα θα πάνε καλά. Χαλάρωσε, και ξέρεις τι να βάλεις. Τις φόρμες σου, φυσικά!

Βρες την ιδανική sporty φόρμα για τη γυμναστική και κάθε περίσταση!

Όπως θα ‘χεις παρατηρήσει και εσύ, οι αθλητικές φόρμες αποτελούν ένα από τα πιο “hot” fashion trends της περιόδου. Sweatpants, joggers & tracksuit bottoms, όλα τα παντελόνια φόρμας για τον άνδρα, τη γυναίκα & τα παιδιά, έχουν την τιμητική τους.

Βεβαίως σε αυτό βοηθάει και η εποχή, αφού οι περισσότερες φόρμες μας ζεσταίνουν, χάρη στο fleece ύφασμά τους. Επίσης, είναι απαραίτητα apparel essentials του casual & training look σου, συνδυάζοντας την άνεση της κίνησης με το ωραίο αθλητικό στυλ, που σε «ανεβάζει» κατά τη διάρκεια τόσο της προπόνησης και της γυμναστικής, όσο και του αράγματος στο σπίτι ή της βόλτας στο πάρκο της γειτονιάς.

Δυστυχώς ή ευτυχώς, πρέπει να μείνουμε «μέσα», όσο περισσότερο γίνεται. Οπότε, γιατί να μην το κάνουμε με μοντέρνο και κλασικό laidback style; Εξάλλου, το ότι δε συναναστρεφόμαστε με πολύ κόσμο, δε σημαίνει ότι ο τρόπος που ντυνόμαστε πρέπει να πάρει την «κατιούσα».

Διάσημα αθλητικά brands «υπογράφουν» το athletic leisure outfit σου!

NIKE, adidas Originals & adidas Performance, Jordan, Reebok Classics & Reebok Sport, PUMA, Under Armour, BodyTalk, DISTRICT75, FILA, Champion, GSA και άλλα πολλά brands, δημιουργούν μια τεράστια πληθώρα επιλογών για την αναβάθμιση της προσωπικής σου sportswear collection!

Ανανέωσε τώρα την αθλητική συλλογή σου, και ενθουσιάσου με το boost της αυτοπεποίθησης που μπορεί να σου χαρίσει η άνεση της νέας σου φόρμας! Πάρε, λοιπόν, όσο χρόνο χρειάζεσαι, και μπες στο μεγάλο e-shop των ZAKCRET Sports, όπου θα βρεις μια τεράστια ποικιλία σε παντελόνια φόρμας από διάσημα sportswear & athleisure brands.

 

Τελευταία Νέα