ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 και EURICOM HELLAS σε κοινή εκπαιδευτική πορεία

Gazzetta team
ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 και EURICOM HELLAS σε κοινή εκπαιδευτική πορεία

bet365

Σύμφωνο συνεργασίας υπεγράφη μεταξύ του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 και της EURICOM HELLAS!

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος της Χρονιάς 2020 και η κορυφαία εταιρία παραγωγής και τυποποίησης ρυζιούτης Θεσσαλονίκης ενώνουν τις δυνάμεις τους με στόχο τη δημιουργία εξειδικευμένων επαγγελματιών στον χώρο της γαστρονομίας.

Η EURICOM HELLAS, εξειδικεύεται στην παραγωγή, επεξεργασία και τυποποίηση ρυζιού, με εμπειρία πάνω από 20 χρόνια. Οι εγκαταστάσεις της είναι από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη και βρίσκονται στην Χαλάστρα Θεσσαλονίκης, την μεγαλύτερη ορυζοπαραγωγό περιοχή της Ελλάδας.

Oι σπουδαίοι chefτου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 θα έχουν την ευκαιρία να γαλουχήσουν τους σπουδαστές Μαγειρικής, σε νέες τεχνικές μαγειρικής με βάση το ρύζι.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 και η EURICOM HELLAS ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια σειρά ακόμη δράσεων, όπως η διοργάνωση θεματικών σεμιναρίων, εκδηλώσεις με προετοιμασία πιάτων και Μasterclasses, με στόχο την εκπαίδευση και εξέλιξη των σπουδαστών του τομέα Γαστρονομίας.

Η εταιρία EURICOM HELLAS ξεκίνησε την εμπορική της δραστηριότητα εξάγοντας το 100% της παραγωγής της. Τα τελευταία χρόνια έχοντας επενδύσει στην τυποποίηση προϊόντων ρυζιού και συγκεκριμένα στον σχεδιασμό και την παραγωγή προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας (PrivateLabel), κατέχει σημαντικό μερίδιο και στην ελληνική αγορά. Tα τελευταία χρόνια η ισχυρή εταιρία έχει δημιουργήσει ένα νέο brandμε τίτλο Ευτοπία!

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στηρίζει τις κορυφαίες εταιρίες σε κάθε τομέα, παραμένοντας πιστός στις αξίες της εκπαίδευσης! Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στοχεύει στη συστηματική αναβάθμιση της ποιότητας στον κλάδο της επαγγελματικής κατάρτισης.

 

Τελευταία Νέα