Στρατηγική συνεργασία ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 και ΖΑΝΑΕ

Gazzetta team
Στρατηγική συνεργασία ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 και ΖΑΝΑΕ

bet365

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 με υπερηφάνεια ανακοινώνει την σύναψη εκπαιδευτικής συνεργασίας με την εταιρία ΖΑΝΑΕ!

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος της Χρονιάς και η κορυφαία βιομηχανία τροφίμων βρίσκονται πλέον σε κοινή τροχιά, με στόχο την περαιτέρω εξέλιξη του κλάδου της Γαστρονομίας!

Η ΖΑΝΑΕ, με γνώμονα, τη δυναμική ανάπτυξή της, ανανεώνει συνεχώς τα προϊόντα της, ανεβάζοντας συστηματικά τον πήχη της ποιότητας! Αυτή την ποικιλία ποιοτικών ειδών τροφίμων θα έχουν στη διάθεση τους οι σπουδαστές Μαγειρικής του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360!

Σε συνδυασμό με τους Chef–εκπαιδευτές, τον άριστο εξοπλισμό και τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, τα προϊόντα της εταιρίας ΖΑΝΑΕ θα συμβάλλουν στην καλύτερη κατάρτιση των σπουδαστών του τομέα Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360.

Η εταιρία ΖΑΝΑΕ ξεκίνησε την πορεία της το 1930 στη Θεσσαλονίκη, ως βιομηχανία παραγωγής ζύμης αρτοποιίας. Αργότερα επεκτάθηκε και σε άλλους τομείς: στην κονσερβοποιία, την παραγωγή έτοιμου φαγητού, την επεξεργασία τομάτας.Σήμερα, η εταιρία ΖΑΝΑΕ βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων των καταναλωτών και τα προϊόντα της εξάγονται σε περισσότερες από 50 χώρες.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 ανεβάζει συνεχώς τον πήχη της παρεχόμενης εκπαίδευσης, συνάπτοντας καίριες συνεργασίες με τις κορυφαίες εταιρίες της αγοράς! Επιθυμώντας την προσφορά των καλύτερων πρώτων υλών και τροφίμων για την κατάρτιση και την εξέλιξη των νέων chef!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα