Open Sport το Σαββατοκύριακο στις 13:40 με πολλές αποκλειστικότητες

Gazzetta team
Open Sport το Σαββατοκύριακο στις 13:40 με πολλές αποκλειστικότητες

bet365

Μεταγραφικό ρεπορτάζ για τη Super League, μπασκετοκουβέντα με experts για τους "αιώνιους", αποκλειστικές συνεντεύξεις και πολλές ξεχωριστές αθλητικές ιστορίες περιλαμβάνει το Open Sport αυτό το Σαββατοκύριακο.

Κάθε Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι, στις 13:40, ο Μανώλης Σφακάκης και όλο το αθλητικό τμήμα του OPEN φέρνουν στους δέκτες μας μια αθλητική εκπομπή που συνδυάζει άψογα την ενημέρωση με την ψυχαγωγία.

Αυτό το Σαββατοκύριακο:

- Ο Ηλίας Ζούρος, ο Μιχάλης Κακιούζης, ο Νίκος Παπαδογιάννης, ο Τόλης Κοτζιάς και ο Άρης Λαούδης μιλούν στο Open Sport για το αγωνιστικό ξέσπασμα του Κώστα Σλούκα, τις πιθανότητες του Ολυμπιακού να μπει στα πλέι οφ, τις αλλαγές που φέρνει ο Οντέτ Κάτας στον Παναθηναϊκό και όλα τα θέματα που απασχολούν τους δύο εκπρόσωπους της Ελλάδας στην Ευρωλίγκα.

- Ο Ελληνας τερματοφύλακας της Χόλσταιν Κίελ, Γιάννης Γκέλιος, που απέκλεισε την πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπάγερν Μονάχου στα πέναλτι μιλάει αποκλειστικά στο Open Sport για τη σημαντικότερη στιγμή της καριέρας του.

- Ο Γιώργος Γιακουμάκης ζει το όνειρό του στην Ολλανδία και μιλάει στο Open για τη μεταγραφή που απογείωσε την καριέρα του.

- Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Σοφίας Μπεκατώρου για την σεξουαλική κακοποίηση που είχε υποστεί σε νεαρή ηλικία από άνθρωπο της ιστιοπλοΐας.

- Η «κόκκινη» Μαρία Ζαφειράτου και ο «κόκκινος διάβολος» Γιώργος Παπασημακόπουλος σχολιάζουν με τον δικό τους τρόπο το ντέρμπι Λίβερπουλ-Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ με «διαιτητή» τον Αλέξη Σπυρόπουλο.

- Η Βεατρίκη Σαρρή που γράφει ιστορία στη γυναικεία Premier League με τη φανέλα της Μπέρμιγχαμ αποκαλύπτει στο Open Sport πως έκανε το μεγάλο άλμα που άλλαξε τη ζωή της.

Και βέβαια, όλα τα νέα από το μέτωπο των χειμερινών μεταγραφών, ρεπορτάζ και δηλώσεις για την 17η αγωνιστική της Super League και πάρα πολλά γκολ από την Ευρώπη και τον κόσμο, Σάββατο και Κυριακή στις 13:40 στο Open Sport του OPEN.

 

Τελευταία Νέα