ΒΙΚΟΣ: Όταν η προσφορά είναι στη φύση μας

Gazzetta team
ΒΙΚΟΣ: Όταν η προσφορά είναι στη φύση μας

bet365

Οι πόλεις, τα χωριά είναι τα μέρη όπου ο άνθρωπος ζει, ονειρεύεται, ελπίζει, δημιουργεί. Το νερό, μια υγρή μορφή φωτός μας ταξιδεύει διανύοντας μια διαδρομή από το φυσικό περιβάλλον, στην πηγή της ζωής, απ’ όπου ξεκινά και το ταξίδι του νερού Βίκος, μέχρι την πόλη όπου καταλήγει. «Δεν είναι κύκλος η ζωή, είναι γραμμή δυναμική κι ανοίγει πάντα, εκεί που φαίνεται κλειστή».

Η εταιρεία Βίκος καλεί όλους μας να είμαστε σαν το νερό, να εμπνεύσουμε με πράξεις ειλικρινείς και ανθρώπινες όλους γύρω μας, και το κυριότερο, να θυμηθούμε πως δύναμη μας είναι αυτό που κουβαλάμε στην ψυχή μας. Και ποια δύναμη είναι μεγαλύτερη από την προσφορά;

Η ΒΙΚΟΣ προσφέρει 480 ολόσωμες φόρμες μιας χρήσης τύπου TYVEK για τους διασώστες του ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας με σκοπό την προφύλαξη τους από την καθημερινή έκθεση στον ιό.

Και η προσφορά συνεχίζεται: προσφέρει 25 τηλεοράσεις και αποκωδικοποιητές στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Οι τηλεοράσεις θα τοποθετηθούν στις Μονάδες Λοιμωδών του Νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται περισσότερο από το 85% των ασθενών που εισάγονται με COVID-19.

Οι ασθενείς παραμένουν σε συνθήκες απομόνωσης και η διάρκεια νοσηλείας τους υπερβαίνει σε πολλές περιπτώσεις τις 20 ημέρες με αποτέλεσμα το αίσθημα μοναξιάς να επιτείνει εκείνα του άγχους, της αγωνίας και του φόβου. Η δυνατότητα να βιώσουν οι ασθενείς ότι δεν είναι μόνοι έστω και μέσω μιας οθόνης, είναι πολύ σημαντικό. Είναι μια συνεισφορά που επικοινωνεί το πραγματικό ενδιαφέρον της εταιρείας με έναν τρόπο ξεκάθαρο, άμεσο και ουσιαστικό.

Η ΒΙΚΟΣ είναι μια επιχείρηση οικογενειακή ως προς τη δημιουργία, τη δομή και τη λειτουργία της που διαπνέεται από την έγνοια όχι μόνο για το προϊόν της, αλλά και για τη σχέση της με την κοινωνία μέσα στην οποία λειτουργεί, δημιουργεί, προοδεύει και επικοινωνεί.

Δίνει ένα μήνυμα υπέρβασης των σημερινών δυσκολιών μέσω των δικών μας δυνάμεων. Το επίκεντρο του μηνύματος είναι ότι αυτή η υπέρβαση μπορεί να επιτευχθεί εάν επιλέξουμε να μένουμε σταθεροί σε αρχές, να δείχνουμε αλληλεγγύη και να ξεπερνάμε μαζί όλα τα φυσικά και τεχνητά εμπόδια. Όπως ακριβώς και το νερό με την αδιάκοπη ροή του.

 

Τελευταία Νέα