«The Art of Giving»: Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός από την Kaiser

Gazzetta team
«The Art of Giving»: Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός από την Kaiser

bet365

Η Kaiser, γιορτάζει την πιο μαγική εποχή του χρόνου, στέλνοντας τις πιο… γιορτινές κάρτες.

Από την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου έως την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου, η No1 μπίρα Pilsner στην Ελλάδα, μοιράζει τις δικές της ευχές μέσω ενός digital διαγωνισμού και σε καλεί να συμμετέχεις! Πως;

Απόλαυσε την αγαπημένη σου Kaiser σε οποιαδήποτε συσκευασία φιάλης ή κουτιού, βρες τον 9ψήφιο κωδικό, καταχώρησέ τον στο www.kaiserxmas.gr και μπορεί να είσαι εσύ ένας από τους τυχερούς!

Ένας μεγάλος νικητής θα κερδίζει προπληρωμένες κάρτες συνολικής αξίας 2.021€, ενώ 30 ακόμη νικητές θα κάνουν δική τους από μία προπληρωμένη κάρτα αξίας 100€. Η ανακοίνωση των νικητών θα γίνει την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου, μέσα από τα social media της Kaiser, καθώς και από τη σελίδα του διαγωνισμού www.kaiserxmas.gr.

Υπογραμμίζοντας το μήνυμα της Kaiser, The Art of Giving, είναι η κατάλληλη εποχή να κάνουμε ένα δώρο στον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας, απολαμβάνοντας τις μοναδικές γιορτινές στιγμές, όσο ιδιαίτερες κι αν είναι φέτος. Μέχρι την επόμενη φορά που θα ανταμώσουμε, και θα υψώσουμε τα ποτήρια μας γύρω από ένα τραπέζι, η Kaiser, σας εύχεται καλές γιορτές και ένα νέο έτος με υγεία για όλους.

Ανακαλύψτε την τέχνη της ζυθοποίησης στο www.kaiser.gr.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα