Κωτσόβολος: Κάθε δώρο, μία μεγάλη κίνηση αγάπης!

Gazzetta team
Κωτσόβολος: Κάθε δώρο, μία μεγάλη κίνηση αγάπης!

bet365

Με κάθε αγορά συσκευασίας δώρου από τον Κωτσόβολο, ενισχύεται το έργο της ΕΛΕΠΑΠ.

Φέτος, τα Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά για όλους, αλλά το συναίσθημα των ημερών παραμένει το ίδιο. Η ανάγκη να έρθουμε πιο κοντά, μας παρακινεί να προσφέρουμε με ουσιαστικό τρόπο και με κάθε δώρο να κάνουμε μία κίνηση αγάπης! Με κάθε αγορά συσκευασίας δώρου από τον Κωτσόβολο, γίνεται μία διπλή κίνηση αγάπης, προσφέροντας στους αγαπημένους σας, αλλά και στα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ με αναπηρία, για να έχουν μία καλύτερη ζωή.

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Τεχνολογία χωρίς Εμπόδια», η Κωτσόβολος,για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στηρίζει την ΕΛΕΠΑΠ, διευκολύνοντας με το δικό της τρόπο την καθημερινότητα των ατόμων με αναπηρία, προσφέροντας τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να συμβάλουν στην ενέργεια. Σκοπός της πρωτοβουλίας, «Τεχνολογία χωρίς Εμπόδια», είναι να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε οι άνθρωποι με αναπηρία να έχουν ίση πρόσβαση στην τεχνολογία. Η μεγιστοποίηση της πρόσβασης αφορά, τόσο τον φυσικό, όσο και τον ψηφιακό κόσμο της εταιρείας, καθώς και την ανάδειξη των προϊόντων τεχνολογίας, που ενδυναμώνουν τα άτομα με αναπηρία να ζήσουν μία καλύτερη ζωή.

Με κάθε δώρο, κάνουμε μία κίνηση αγάπης, που μπορεί να προσφέρει αμέτρητες ιστορίες καλύτερης ζωής.

Δείτε το τηλεοπτικό spot, εδώ

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

NEWS FEED