Νέο κατάστημα Δρακούλης στη Νέα Σμύρνη: Το κρέας par excellence

Gazzetta team
Νέο κατάστημα Δρακούλης στη Νέα Σμύρνη: Το κρέας par excellence

bet365

Βιτρίνες με συσκευασμένα λαχανικά και γαλακτοκομικά που θυμίζουν προθήκες κοσμηματοπωλείου, αρτοσκευάσματα τόσο λαχταριστά σαν γαλλικής boulangerie, μπαχαρικά, μυρωδικά, σάλτσες παρατεταγμένα σαν σε εργαστήρι αλχημιστή και σημεία κοπής κρέατος που διαθέτουν κάτι από το μυστηριακό άβατο τεχνίτη παλαιάς κοπής.

Όλα αυτά, αλλά και πολλά άλλα σε ένα εντυπωσιακό περιβάλλον, όπου κυριαρχεί το μαύρο, το ξύλο, το γυαλί και ο υποβλητικός φωτισμός.

Το νέο κατάστημα Drakoulis στη Νέα Σμύρνη είναι μία bottega για το κρέας και τα deli συνοδευτικά του.

Η νέα κουλτούρα της μαγειρικής απόλαυσης ξεκινάει από εδώ! “Passion - Vision - Action”.

“Πάθος - Όραμα - Δράση”... Με αυτή τη φράση τυπωμένη σε κεντρικό σημείο, επιλέγει η ομάδα Drakoulis, αντί του τυπικού καλωσορίσματος, να υποδεχθεί τους επισκέπτες στο νέο της κατάστημα στη Νέα Σμύρνη. Συνοπτικά και εύγλωττα, αυτή είναι άλλωστε η φιλοσοφία του brand Drakoulis που εδώ και χρόνια έχει αποφασίσει όχι μόνο να εξερευνήσει, αλλά και να διευρύνει τα όρια της τελειότητας του κρέατος.

Και αυτό ακριβώς συνεχίζει και το ολοκαίνουργιο κατάστημα στη νέα διεύθυνση της Νέας Σμύρνης.

Ακολουθώντας πάντα την hype φιλοσοφία της εταιρείας, το κατάστημα Drakoulis χρησιμοποιεί το κρέας ως αφορμή, προκειμένου να αναπτύξει μία ολόφρεσκη και one of a kind delicatessen πρόταση.

Εκτός από τις σχεδόν ανεξάντλητες επιλογές premium φρέσκων κρεάτων που κόβονται επί τόπου, εδώ θα βρεις πλέον, και προσυσκευασμένα τα κορυφαία παγκοσμίως κρέατα -που καταφθάνουν κατευθείαν από τις ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις της εταιρείας, επεξεργασμένα με τα πλέον εξελιγμένα μηχανήματα, ώστε να διατηρούν όλη τη φρεσκάδα και τα χαρακτηριστικά τους, κάνοντάς τα εφάμιλλα αυτών που κόβονται επί τόπου.

Επίσης, θα βρεις κατεψυγμένα λαχανικά, γαλακτοκομικά προϊόντα, ψωμί και μπαχαρικά άριστης ποιότητας και ένα σωρό άλλες επιλογές που αναβαθμίζουν το καθημερινό τραπέζι. Κι όλα αυτά σε ένα περιβάλλον ultra modern και ταυτόχρονα ατμοσφαιρικό, με state of the art υπερσύγχρονο εξοπλισμό, αλλά και σημεία εξυπηρέτησης που διαθέτουν κάτι από το ρομαντισμό και την αθωότητα του παλιού καλού τεχνίτη.

Οι γήινες αποχρώσεις του ξύλου, η δραματική χρήση του μαύρου χρώματος, η σύγχρονη λάμψη του μετάλλου και του γυαλιού και ο feel good φωτισμός δένουν εδώ με τέτοια μαεστρία, ίδια με αυτή που τα εξωτικά μπαχαρικά, τα ολόφρεσκα συσκευασμένα λαχανικά, τα λαχταριστά αρτοσκευάσματα και όλα όσα φιγουράρουν στα ράφια και τα ψυγεία του καταστήματος αναλαμβάνουν να αναβαθμίσουν τη γεύση του κρέατος -κομμένου επί τόπου ή συσκευασμένου. Το νέο κατάστημα Drakoulis είναι με λίγα λόγια μία ολοκληρωμένη πρόταση για τις μαγειρικές αγορές σου. Μία “custom taste experience”, όπως μας προειδοποιεί, άλλωστε, στην εξωτερική επιγραφή του.

O άνθρωπος πίσω από το brand Drakoulis Αποφασισμένος να εξελίξει το όνειρο του πατέρα του, ο οποίος άνοιξε το πρώτο κρεοπωλείο της οικογένειας στη Νέα Σμύρνη πριν από 50 χρόνια, ο Στράτος Δρακούλης δίκαια θεωρείται ο πρωτοπόρος του κρέατος που αποφάσισε να διευρύνει τα όρια του premium steak. Globetrotter της γεύσης, αλλά και παντογνώστης της παραγωγής και επεξεργασίας κρέατος, στα 3 καταστήματα της εταιρείας προσφέρει μέχρι σήμερα επιλογές premium κρεάτων από όλον τον κόσμο σε μια clubίστικη ατμόσφαιρα, παρουσία έντονης μοντέρνας μουσικής και strobe lights.

 

Τελευταία Νέα