Δείτε το πιο πρόσφατο διαφημιστικό σποτ του PlayStation 5 (vid)

Gazzetta team
Δείτε το πιο πρόσφατο διαφημιστικό σποτ του PlayStation 5 (vid)

bet365

Υπάρχει κάτι μέσα μας, που μας ωθεί στην εξερεύνηση.

Να ανακαλύψουμε το άγνωστο, και να βιώσουμε νέες συγκινήσεις και συναισθήματα. Το διαφημιστικό για το λανσάρισμα του PS5 αναδεικνύει αυτήν την ισχυρή επιθυμία και εμπνέει κάθε gamer να αναζητήσει νέες εμπειρίες στο gaming που υπερβαίνουν ότι θεωρούσε μέχρι τώρα εφικτό. Στο επίκεντρο βρίσκονται τίτλοι του PS5, όπως το Horizon Forbidden West, το Marvel's Spider-Man: Miles Morales, το Demon's Souls και άλλοι.

Δείτε εδώ το νέο σποτ για το PlayStation 5:

«Το ‘PS5 Launch – New Worlds To Explore – Play Has No Limits’ αποτελεί το δεύτερο μέρος του διαφημιστικού σποτ που κυκλοφορήσαμε πριν από μερικές εβδομάδες», δήλωσε ο Eric Lempel, SVP & Head of Global Marketing. «Όπως πιθανότατα παρατηρείτε χρησιμοποιεί το ίδιο ακριβώς soundtrack και την ίδια αφήγηση, αλλά οι εικόνες είναι εντελώς διαφορετικές. Αυτή τη φορά επικεντρωνόμαστε σε περιεχόμενο δικής μας πνευματικής ιδιοκτησίας που κατέχει εξέχοντα ρόλο στις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του PlayStation 5. Από αυτό το σποτ θα πάρετε μια πιο ρεαλιστική γεύση από αυτό που πραγματικά θα βιώσετε στο PlayStation 5 και θα δείτε κάποιους από τους φανταστικούς κόσμους που θα ανακαλύψετε.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα