ΔΕΣΜΟΣ & Cosmos Sport σε καλούν να διαλέξεις σακίδιο και να χαρίσεις χαμόγελα

Gazzetta team
ΔΕΣΜΟΣ & Cosmos Sport σε καλούν να διαλέξεις σακίδιο και να χαρίσεις χαμόγελα

bet365

Με κάθε αγορά τσάντας έως 30/9 προσφέρεις 1€ για αθλητικό εξοπλισμό σε Ιδρύματα Παιδικής Προστασίας.

Το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο ΔΕΣΜΟΣ ενώνει φέτος δυνάμεις με τα Cosmos Sport και σε καλεί να συμμετέχεις στην ενέργεια ενίσχυσης 3 Ιδρυμάτων Παιδικής Προστασίας με αθλητικό εξοπλισμό, προσφέροντας σε περισσότερα παιδιά την ευκαιρία για αθλητισμό, με κατάλληλες υποδομές και εξοπλισμό!

Η διαδικασία είναι απλή. Με κάθε αγορά τσάντας ή backpack από τα Cosmossport.gr ή από τα 26 Καταστήματα Cosmos Sport ανά την Ελλάδα μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, προσφέρεται 1€ για την ενίσχυση των επιλεγμένων Ιδρυμάτων Παιδικής Προστασίας.

Η ενέργεια αυτή είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του ΔΕΣΜΟΥ, που λειτουργεί ως αποτελεσματικός και αξιόπιστος συνδετικός κρίκος για την κοινωνική προσφορά στην Ελλάδα, με τα Cosmos Sport, που έχουν θέσει ως αποστολή τους το “Together We Make Cosmos a Better Place”.

Πιστεύοντας στη δύναμη του αθλητισμού, οι δύο πλευρές σχεδίασαν μαζί ένα πρόγραμμα που δίνει σε όλους τη δυνατότητα να προσφέρουν στα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Φέτος λοιπόν ένα καινούργιο σακίδιο μπορεί να κάνει κάτι σπουδαίο!

Τα 3 Ιδρύματα Παιδικής Προστασίας που υποστηρίζονται από τη συγκεκριμένη ενέργεια είναι η Στέγη Θηλέων Παλαιού Φαλήρου “Ο Άγιος Αλέξανδρος”, Το Σπίτι της Βεργίνας (Σύλλογος Κοινωνικής Πρωτοβουλίας Βέροιας “Πρωτοβουλία για το Παιδί) και το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Λασιθίου (Παιδόπολη Νεάπολης) - Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης (Ν.Π.Δ.Δ.)

Για περισσότερες πληροφορίες για την ενέργεια & τα ιδρύματα, πάτησε εδώ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα