Eco-Fest 2020: Φιλανθρωπικές Δράσεις με ιδιαίτερο χαρακτήρα

Gazzetta team
Eco-Fest 2020: Φιλανθρωπικές Δράσεις με ιδιαίτερο χαρακτήρα

bet365

Ελάτε όλοι για να στηρίξουμε ένα διπλά καλό σκοπό!

Στα πλαίσια του Eco-Fest 2020, της διοργάνωσης που είναι αφιερωμένη στις Πράσινες Πόλεις, τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και την Ηλεκτροκίνηση, θα λάβουν χώρα φιλανθρωπικές δράσεις ιδιαίτερου και πρωτότυπου χαρακτήρα με στόχο τη στήριξη ευπαθών κοινωνικά ομάδων.

Ελάτε όλοι στις 18, 19 & 20 Ιανουαρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων για να πάρετε μέρος στην καμπάνια ‘’Δώρισε το μπουφάν που δε χρειάζεσαι και ζέστανε μια ψυχή’’ και να προσφέρετε λίγη ζεστασιά σε όσους το έχουν ανάγκη. Το Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.) θα συγκεντρώνει τα είδη σε ειδικό χώρο εντός της Τεχνόπολης.

Επιπλέον, μέσω της Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης, μικροί και μεγάλοι θα έχετε την ευκαιρία να ενισχύσετε τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου. Στην αίθουσα Μηχανουργείο της Τεχνόπολης, μπορείτε να φέρετε άδειες πλαστικές συσκευασίες και να δωρίσετε την αξία του αντίτιμου που θα λάβετε σε μορφή κουπονιών υπέρ της ενίσχυσης των παιδιών της Κιβωτού.

Ελάτε όλοι για να στηρίξουμε ένα διπλά καλό σκοπό!

Η είσοδος είναι δωρεάν για όλους.

To Eco-Fest 2020 διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Ενεργειακής Οικονομίας (ΗΑΕΕ), το Insider.gr και το Δήμο Αθηναίων στις 18, 19 & 20 Ιανουαρίου 2020 στην Τεχνόπολη στο Γκάζι.

Στόχος της διοργάνωσης είναι να αναδείξει:

Τα πλεονεκτήματα μιας κοινωνίας από περιβαλλοντικά ενεργούς πολίτες
Τα περιβαλλοντικά και οικονομικά οφέλη από την εφαρμογή οικολογικών λύσεων στην ενέργεια και τη μετακίνηση

Τις νέες και φιλικές προς το περιβάλλον τεχνολογίες και προϊόντα

Αποτελείται από 3 βασικούς πυλώνες με πρωτότυπο εκπαιδευτικό, ενημερωτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα:

1) Εκθεσιακό σκέλος (18-19-20 Ιανουαρίου 2020)

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καινοτόμα προϊόντα, νέες τεχνολογίες και πρωτοπόρες υπηρεσίες γύρω από τον τομέα της ηλεκτροκίνησης, της ενέργειας και της ανακύκλωσης.

2) Παράλληλες δράσεις (18-19-20 Ιανουαρίου 2020)

Με κυρίαρχο στόχο την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση, η διοργάνωση Eco-Fest 2020 θα πλαισιώνεται και τις τρεις ημέρες από παράλληλες εκπαιδευτικές, ενημερωτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες, για μικρούς και μεγάλους.

3) Συνέδρια Eco-Fest

Έξυπνες & Προσβάσιμες Πόλεις - Κυκλική Οικονομία – Ηλεκτροκίνηση (Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020)

Υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ, παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκου, του Υφυπουργού Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Θωμά, του Δημάρχου Αθηναίων κ. Μπακογιάννη, του Προέδρου της ΚΕΔΕ & Δημάρχου Τρικκαίων κ. Παπαστεργίου και του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Πατούλη θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση, η οποία θα εστιάσει σε Πολιτικές και Χρηματοδοτικές Λύσεις για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, σε θέματα που αφορούν έξυπνες και προσβάσιμες πόλεις, κυκλική οικονομία και ηλεκτροκίνηση.

Συνέδριο Ηλεκτροκίνησης “Eco-Mobility Conference” (20 Ιανουαρίου 2020)

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το μεγαλύτερο Συνέδριο για την Ηλεκτροκίνηση και τα εναλλακτικά καύσιμα, θα λάβει χώρα στα πλαίσια της διοργάνωσης Eco-Fest 2020, με ομιλητές από την κεντρική πολιτική σκηνή, την τοπική αυτοδιοίκηση, τον ιδιωτικό τομέα και τον ακαδημαϊκό χώρο.

Website: eco-fest.org

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα