Την παράσταση στο Spetses mini Marathon 2019 έκλεψε ο δρομικός αγώνας των 5χλμ GARMIN RUN SERIES

Gazzetta team
Την παράσταση στο Spetses mini Marathon 2019 έκλεψε ο δρομικός αγώνας των 5χλμ GARMIN RUN SERIES

bet365

Oι συμμετοχές είχαν 30% αύξηση σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.

Οι Θάνος Καλάκος και Αναστασία Μαρινάκου της TEAM GARMIN GREECE επιβεβαίωσαν τον ρόλο του φαβορί, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο δρομικό αγώνα των 5χλμ στην κατηγορία ανδρών / γυναικών αντιστοίχως. Ο αγώνας που εντάχθηκε για πρώτη φορά φέτος στο παγκόσμιο καλεντάρι δρομικών αγώνων της εταιρίας είχε τεράστια συμμετοχή, γεμίζοντας τα σοκάκια των Σπετσών με το γαλάζιο χρώμα από τα μπλουζάκια GARMIN, που οι χιλιάδες συμμετέχοντες φορούσαν στη διαδρομή.

Την πολυπληθή ομάδα της TEAM GARMIN GREECE, εκπροσώπησαν οι πρωταθλητές Στέφανος Δημητριάδης που συμμετείχε εκτός συναγωνισμού στον κολυμβητικό αγώνα των 3χλμ τερματίζοντας πρώτος, Κώστας Γκελαούζος που έκανε pacing για τους ερασιτέχνες δρομείς στον αγώνα 5 και 10χλμ, η Γιώτα Βλαχάκη που τερμάτισε δεύτερη στον δρομικό αγώνα των 10χλμ, ο Γρηγόρης Σουβατζόγλου με την τρίτη θέση στα 5χλμ κολύμβησης, ο Παναγιώτης Δημόπουλος αντίστοιχα στα 5χλμ τρεξίματος, ενώ εντυπωσιακή ήταν η παρουσία της Κωνσταντίνας Γιαννοπούλου, Ανθής Κυριακοπούλου και Παναγιώτη Τριβιζά.

Ιδιαίτερο τόνο στην παρουσία της GARMIN στο Spetses mini Marathon 2019, έδωσαν οι brand ambassadors της εταιρίας που ειδικεύεται στα καινοτόμα αθλητικά ρολόγια, Γιάννης Δρυμωνάκος και Τζένη Μελιτά.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED