Εκρηκτικό Fashion Show από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ (pics)

Gazzetta team
Εκρηκτικό Fashion Show από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ (pics)

bet365

Στην Αυστρία και στα κεντρικά γραφεία της SWAROVSKI PROFESSIONAL, θα ταξιδέψει ο σπουδαστής Μόδας που διακρίθηκε για τη δημιουργία του διακοσμημένη με κρύσταλλα από την Swarovski.

Εκατοντάδες προσκεκλημένοι, γονείς, απόφοιτοι αλλά και σημαντικές προσωπικότητες της fashion industry, κατέκλυσαν τις εγκαταστάσεις του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στο Μαρούσι για το καθιερωμένο fashion show αποφοίτησης των σπουδαστών Μόδας και Ομορφιάς του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, με τίτλο URBAN NOMADS FASHION SHOW 2019. Για την υλοποίηση του φετινού εντυπωσιακού project των σπουδαστών της Beauty & Fashion Academy του μεγαλύτερου ΙΕΚ στην Ελλάδα, που αποτελεί πλέον θεσμό, εργάστηκαν 22 fashion designers, 25 make-up artists, 20 hairdressers, 20 stylists και 10 top teachers.

Την παρουσίαση του φαντασμαγορικού show, το οποίο υποστήριξε και παρακολούθησε η διοίκηση του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, παρουσία του Αντιπροέδρου, Βαγγέλη Ροδόπουλου, έφερε σε πέρας με τον πάντοτε ιδιαίτερο τρόπο του ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ενώ από την ξεχωριστή βραδιά δεν μπορούσε να λείπει ο mega ambassador του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, καταξιωμένος διεθνούς φήμης, fashion and editorial photographer Δημήτρης Σκουλός.

To URBAN NOMADS FASHION SHOW 2019 διοργανώθηκε με την υποστήριξη της SWAROVSKI PROFESSIONAL, καθώς στο πλαίσιο του φαντασμαγορικού show οι απόφοιτοι σπουδαστές επιμελήθηκαν εξ’ ολοκλήρου σε ένα διάστημα έξι μηνών εμπνευσμένα outfits διακοσμημένα με κρύσταλλα από την Swarovski. Εμπνευστής και συνοδοιπόρος στο εγχείρημα των 22 νέων σχεδιαστών στάθηκε ο καταξιωμένος σχεδιαστής μόδας και fashion ambassador του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, Βρεττός Βρεττάκος ο οποίος έχει ταυτίσει το όνομά του με δημιουργίες για τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς showbiz, όπως οι Beyoncé, Shakira και Jennifer Lopez.

Ο ταλαντούχος σπουδαστής Oυρ Οσμάνογλου κέρδισε την ψήφο της επιτροπής, χάρη στην ιδιαίτερη και δημιουργική χρήση των κρυστάλλων Swarovski και αναδείχθηκε νικητής του μοναδικού για τα ελληνικά δεδομένα project. Ο απόφοιτος πλέον σχεδιαστής θα ζήσει τη μοναδική εμπειρία να γνωρίσει εκ των έσω το Swarovski Manufaktur, το κρυστάλλινο ατελιέ του 21ου αιώνα!

Η SWAROVSKI PROFESSIONAL συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες σχολές μόδας του πλανήτη και τo IEK AKMH αποτελεί 1 από τις 10 Σχολές παγκοσμίως που αποτελούν partner του κολοσσού της παγκόσμιας βιομηχανίας της μόδας, αποκλειστική συνεργασία που εγκαινιάστηκε τη φετινή σεζόν.

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς, η παρουσίαση στο catwalk της διεθνούς συλλογής A/W 19-20 “Symvolon” της καταξιωμένης στις διεθνείς πασαρέλες αποφοίτου fashion designer του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, Βασιλικής Γραμμένου, που ενθουσίασε το κοινό με τη fashion forward δημιουργικότητά της.

Το URBAN NOMADS FASHION SHOW 2019 πραγματοποιήθηκε με την ευγενική υποστήριξη των brands TSAKIRIS MALLAS, CRYSTAL JEWELS BY SWAROVSKI και FEMME FATALE.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα