Οι δραστηριότητες της ομάδας “LG Αθλητές του Αύριο” της Ακαδημίας Eurohoops (pics)

Gazzetta team
Οι δραστηριότητες της ομάδας “LG Αθλητές του Αύριο” της Ακαδημίας Eurohoops (pics)

bet365

Η ομάδα ολοκλήρωσε με επιτυχία το πρώτο τρίμηνο προπονήσεων.

Οι προπονήσεις της ομάδας “LG Αθλητές του Αύριο” συνεχίζονται με μεγάλο ενθουσιασμό στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Eurohoops στην Αθήνα. Η ομάδα, που έχει δημιουργηθεί από την LG Electronics (LG) σε συνεργασία με τους διευθυντές της Ακαδημίας, Θοδωρή Παπαλουκά και Δημήτρη Διαμαντίδη, ολοκλήρωσε το πρώτο τρίμηνο προπονήσεων συμμετέχοντας παράλληλα σε πολλές και ενδιαφέρουσες αθλητικές δραστηριότητες.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου, οι 26 αθλητές της ομάδας είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τη διαδραστική πρωτοποριακή έκθεση ‘The Champion’ στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Μαζί με τους γονείς-συνοδούς τους και τους προπονητές τους, τα παιδιά παρακολούθησαν την επιστημονικά σχεδιασμένη έκθεση για τον αθλητισμό, η οποία προσφέρει μία συναρπαστική εμπειρία υψηλής τεχνολογίας, με στόχο να αναδείξει τις επιδόσεις και τις δεξιότητες του κάθε αθλητή μέσα από μια σειρά δοκιμασιών. Έτσι, όλοι μαζί είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την τεχνική, τις αντοχές και τα αντανακλαστικά τους, συμμετέχοντας σε δοκιμασίες-αγωνίσματα με μεγάλη ποικιλία.

Επιπλέον, η ομάδα “LG Αθλητές του Αύριο” συμμετείχε στην εορταστική εκδήλωση “Kids vs Parents” που πραγματοποιήθηκε στο Eurohoops Dome, στην οποία οι αθλητές αναμετρήθηκαν σε φιλικούς αγώνες με αντίπαλους τους γονείς τους. Στους φιλικούς αγώνες της εκδήλωσης συμμετείχαν με τη μεριά των γονιών και οι διευθυντές της Ακαδημίας Θοδωρής Παπαλουκάς και Δημήτρης Διαμαντίδης, προσφέροντας μοναδικό θέαμα σε όλους μέσα σε ένα απολαυστικό και διασκεδαστικό κλίμα. Την ίδια ημέρα, ο δημοφιλής Έλληνας μπασκετμπολίστας Γιώργος Πρίντεζης πραγματοποίησε επίσκεψη-έκπληξη στο Eurohoops Dome, φωτογραφήθηκε με μικρούς και μεγάλους και μίλησε με τους νεαρούς αθλητές που είχαν την ευκαιρία να δουν ένα από τα ινδάλματά τους από κοντά.

Τέλος, την Παρασκευή 15 Μαρτίου η ομάδα “LG Αθλητές του Αύριο” συμμετείχε σε φιλικό αγώνα με την σχολική ομάδα Shimon ben zvi high school από το Ισραήλ. Οι δύο ομάδες αντάλλαξαν λάβαρα ακολουθώντας την εθιμοτυπική πρακτική μεγάλων ομάδων και αναμετρήθηκαν στο παρκέ σε έναν συναρπαστικό αγώνα. Με την ομάδα “LG Αθλητές του Αύριο” αγωνίστηκε και ο Euroleague Legend, Θοδωρής Παπαλουκάς, ενθουσιάζοντας τους συμμετέχοντες που είχαν την ευκαιρία να παίξουν μαζί με ένα θρύλο του ευρωπαϊκού μπάσκετ, σε μια εμπειρία που θα τους μείνει αξέχαστη!

Η κα Τζώρτζια Σταυροπούλου, Senior Marketing Manager της LG Electronics Hellas, δήλωσε σχετικά: «Στόχος της LG για την ομάδα “LG Αθλητές του Αύριο” είναι να προσφέρει τα κατάλληλα εφόδια στους αθλητές για να ακολουθήσουν τα όνειρά τους στο μπάσκετ μέσω της προπόνησής τους στην κορυφαία Ακαδημία Eurohoops. Εκτός από τις προπονήσεις από το έμπειρο προπονητικό team της Ακαδημίας, θέλουμε να παρέχουμε μία ολοκληρωμένη αθλητική εμπειρία στα παιδιά μέσω διάφορων δραστηριοτήτων. Θα συνεχίσουμε δυναμικά και τους επόμενους μήνες με πολλές και ενδιαφέρουσες δράσεις!»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα