Η TAG Heuer επίσημος εταίρος της Aston Martin (pics)

Gazzetta team
Η TAG Heuer επίσημος εταίρος της Aston Martin (pics)

bet365

Η επιλογή της TAG Heuer ως Επίσημου Εταίρου της Aston Martin Racing σηματοδοτεί τη μεγάλη επιστροφή της ελβετικής ωρολογοποιίας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής Αυτοκινήτων.

Ο Jean-Claude Biver, Διευθύνων Σύμβουλος της TAG Heuer και Πρόεδρος του Τμήματος Ωρολογοποιίας του LVMH Group και ο Andy Palmer, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Aston Martin, ανακοίνωσαν με υπερηφάνεια ότι η TAG Heuer επελέγη ως Επίσημος Εταίρος και Official Connected Watch Partner της Aston Martin και της Aston Martin Racing, κάτι που σημαίνει ότι η ελβετική ωρολογοποιία επιστρέφει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής Αυτοκινήτων (WEC).

H Aston Martin αποτελεί την ενσάρκωση της βρετανικής κομψότητας και πολυτέλειας. Κατασκευάζει εντυπωσιακά αυτοκίνητα για καθημερινή οδήγηση αλλά και αγωνιστικά μοντέλα. Από το 1913, τα μοντέλα της έχουν αποκτήσει εμβληματικό ρόλο στην αγορά. Οι αξίες της Aston Martin αποτέλεσαν πόλο έλξης για την TAG Heuer, αφού συμβαδίζουν με την ταυτότητα της ωρολογοποιίας. Τα παραπάνω δεν είναι η μοναδική σχέση μεταξύ των δύο brands. Η Aston Martin είναι επίσης χορηγός της Aston Martin Red Bull Racing Formula One Team, της οποίας Επίσημος Χρονομέτρης είναι η TAG Heuer.

Η καινούργια αυτή συνεργασία θα υλοποιηθεί σε μια σειρά συναρπαστικών events και δράσεων. H TAG Heuer θα τρέξει με τη Vantage GTE στον αγώνα 24 Ώρες του Le Mans, ενώ θα είναι και Επίσημος Εταίρος του Valkyrie, του hypercar που η Aston Martin εξέλιξε με τη βοήθεια της Red Bull Racing Advanced Technologies και θα κυκλοφορήσει μόνο σε 175 κομμάτια.

Περισσότερες συνεργασίες στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού

Κατά τη διάρκεια του Διεθνούς Σαλονιού Αυτοκινήτου της Γενεύης, η TAG Heuer ανακοίνωσε κι άλλες συνεργασίες που την εδραιώνουν στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού: Με τη Monaco Top Cars Collection, αλλά και την Gulf Oil International. Παράλληλα, παρουσίασε τα πρώτα μοντέλα που εμπνέονται από τις συνεργασίες αυτές, και βέβαια, από την καινούργια συνεργασία με την Aston Martin.

Από το 2011, η TAG Heuer είναι Επίσημος Χρονομέτρης του Automobile Club de Monaco και ενός από τους πιο εμβληματικούς αγώνες: του Grand Prix του Monaco. Σήμερα, η TAG Heuer επιβεβαιώνει τους δεσμούς της με το Πριγκηπάτο, ξεκινώντας τη συνεργασία της με τη Monaco Top Cars Collection. Δίπλα στα 16 ιστορικά αυτοκίνητα που εκτίθενται στο μουσείο, η TAG Heuer θα εκθέτει 16 ρολόγια, το καθένα από την ίδια εποχή με το αντίστοιχο αυτοκίνητο, δανεισμένα από τη συλλογή της εταιρείας που φυλάσσεται στο La Chaux-de-Fonds.

Η ανακοίνωση της συνεργασίας με την Gulf Oil International είναι απλά η επισημοποίηση μιας σχέσης που κρατάει πολλά χρόνια. Η πιο χαρακτηριστική στιγμή που οι δρόμοι της TAG Heuer και της Gulf διασταυρώθηκαν ήταν στην ταινία “Le Mans” του 1971, όταν ο Steve McQueen φορούσε ένα μοντέλο Monaco, οδηγώντας μια Porsche 917, στα χρώματα της Gulf. H συνεργασία ξεκινά με την παρουσίαση του Monaco Special Edition Gulf Calibre 11 με τα χρώματα και το λογότυπο της Gulf.

Για να τιμήσει, τέλος, τη συνεργασία της με την Aston Martin, η TAG Heuer παρουσίασε δύο ειδικές εκδόσεις ρολογιών, που αντλούν έμπνευση από το lifestyle της βρετανικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Το πρώτο μοντέλο είναι ένας περίβλεπτος χρονογράφος TAG Heuer Carrera Calibre Heuer 01, με μικρές σχεδιαστικές αλλαγές που θυμίζουν το σύμπαν της Aston Martin. Το δεύτερο μοντέλο είναι εμπνευσμένο από το αγωνιστικό σύμπαν της Aston Martin και πρόκειται για ένα χρονογράφο TAG Heuer Formula 1. Το λογότυπο της βρετανικής εταιρείας εμφανίζεται στο καντράν του ρολογιού ενώ τα χρώματά του ακολουθούν τα αγωνιστικά χρώματα των αυτοκινήτων.

Τέλος, η TAG Heuer ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με την ABB Formula E, ως Επίσημος Χρονομέτρης, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στους δεσμούς της εταιρείας με το μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα