Για 20η συνεχή χρονιά το Φυσικό Μεταλλικό Νερό AΥΡΑ ήταν στον Μαραθώνιο της Αθήνας (pics)

Gazzetta team
Για 20η συνεχή χρονιά το Φυσικό Μεταλλικό Νερό AΥΡΑ ήταν στον Μαραθώνιο της Αθήνας (pics)

bet365

Χρονιά-ορόσημο η φετινή καθώς το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ γιορτάζει τα 20 του χρόνια ως το Επίσημο Νερό του Μαραθωνίου! Και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο!

Με τον αριθμό ρεκόρ που ξεπέρασε τις 51.000 συμμετοχές ολοκληρώθηκε ο 35ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας! Σε μια χρονιά που το Φυσικό Μεταλλικό Νερό AΥΡΑ έκλεισε τα 20 χρόνια συνεχούς υποστήριξης στον μεγάλο αυτό για τη χώρα μας θεσμό, παραμένοντας ως το Επίσημο Νερό του Μαραθωνίου.

Μάλιστα ήταν η 2η χρονιά που η Avra Running Team είχε συμμετοχή στους αγώνες 5km, 10km, 42km με πάνω από 500 μέλη της! Η Avra Running Team αποτελείται από εργαζομένους της Coca-Cola Τρία Έψιλον και φίλους του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ όπου συμμετέχουν με βασικό μήνυμα το «Τρέχουμε Μαζί»!

Και το κάνουν πράξη με τον καλύτερο τρόπο, καθώς το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ είναι σταθερός υποστηρικτής της ευεξίας, της καλής φυσικής και πνευματικής κατάστασης και δε θα μπορούσε παρά να είναι ο σταθερός υποστηρικτής των σημαντικότερων δρομικών διοργανώσεων της χώρας.

Οπότε και αυτή τη χρονιά, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ έχοντας παρουσία σε όλους τους σταθμούς ανεφοδιασμών των αγώνων, ανέλαβε την ευθύνη και την φροντίδα για τη σωστή ενυδάτωση των δρομέων μοιράζοντας στους αθλητές πάνω από 362.000 συσκευασίες των 500ml!

Όμως οι δράσεις του Φυσικού Μεταλλικού Νερού AΥΡΑ στον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο δεν σταμάτησαν εκεί!

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ είχε παρουσία στο Sponsors’ Village με πολλές εκπλήξεις κι ένα διαδραστικό παιχνίδι προσομοίωσης ενός πραγματικού αγώνα τρεξίματος 10km, καθώς ανέλαβε και την εμψύχωση των αθλητών στο activation point του Ευαγγελισμού με μπάντα κρουστών και πνευστών που έπαιζαν δυναμικά τραγούδια.

Μάλιστα, όσοι ήταν παρόντες στον Μαραθώνιο θα θυμούνται την ομάδα των Hi5 του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ που ενίσχυε ακόμα περισσότερο τους δρομείς λίγο πριν το σημείο του τερματισμού, εκεί δηλαδή που το είχαν πραγματική ανάγκη!

Σημαντική επίσης και η στήριξη του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ στον MDA Hellas, το σωματείο φροντίδας ατόμων με Νευρομϋικές παθήσεις, καθώς 5 μέλη της Avra Running Team συνόδευσαν 5 μέλη του MDA στον πρωινό αγώνα των 5KM.

Και ασφαλώς τα φώτα τράβηξε επάνω του ο ambassador του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ, Θανάσης Αντετοκούμπο, καθώς όπως ήταν φυσικό, δεν σταμάτησε να βγάζει φωτογραφίες με τα μέλη της Avra Running team αλλλά και με πλήθος κόσμου που κατέκλυζε το περίπτερο!

Και του χρόνου!

 

Τελευταία Νέα