Back to Gym... με το σωστό εξοπλισμό από την Under Armour!

Gazzetta team
Back to Gym... με το σωστό εξοπλισμό από την Under Armour!

bet365

Η Under Armour, η κορυφαία εταιρεία αθλητικής ένδυσης, προσφέρει τις καλύτερες συμβουλές σχετικά με το τι χρειάζεστε για να γυμνάζεστε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Ο Νοέμβρης είναι συνήθως ο μήνας που συνειδητοποιούμε ότι πρέπει να αρχίσουμε να γυμναζόμαστε πιο εντατικά μετά το διάλειμμα ή το χαλάρωμα τον καλοκαιρινών μηνών. Οι εγγραφές στα γυμναστήρια παίρνουν φωτιά και σιγά-σιγά βλέπουμε τους δρόμους της πόλης να γεμίζουν ξανά με δρομείς κάθε ηλικίας.

Ο εξοπλισμός που θα επιλέξεις, τόσο για το γυμναστήριο όσο και για τους δρόμους, είναι κάτι που πρέπει να προσέξεις ιδιαιτέρως για να έχεις την καλύτερη δυνατή απόδοση, αλλά και για την αποφυγή τραυματισμών. Ευτυχώς για εσένα, υπάρχει πλέον στην Ελλάδα η κορυφαία αθλητική εταιρία Under Armour.

Η αμερικάνικη αθλητική εταιρία είναι η πιο ανερχόμενη δύναμη στον χώρο του αθλητικού εξοπλισμού σε όλα τα αθλήματα παγκοσμίως! Δημιουργήθηκε το 1996 και μέσα σε 20 χρόνια, χάρη στις πρωτότυπες και επαναστατικές καινοτομίες στα ρούχα και παπούτσια της, κατάφερε να γίνει μια από τις κορυφαίες εταιρίες στην Αμερική και να ντύνει κορυφαίους αθλητές και ομάδες σε όλο τον κόσμο.

Ποιες είναι αυτές οι τεχνολογίες και καινοτομίες που την εδραίωσαν σε αυτή τη θέση; Όλα ξεκίνησαν το 1996, όταν η Under Armour δημιούργησε και κυκλοφόρησε το «Compression Gear» (συμπιεστικά ρούχα). Τα compression προϊόντα προστατεύουν τους αθλητές από μυϊκούς τραυματισμούς με την εξαιρετική συμπίεση των μυών, κάνοντάς τους να αποδίδουν καλύτερα, καθώς αποβάλουν τον ιδρώτα με επιπλέον εξαερισμό, καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο τεχνικό ρούχο της αγοράς.

Έκτοτε η Under Armour δημιούργησε ξεχωριστές κατηγορίες ρούχων, παπουτσιών και αξεσουάρ για όλες τις καιρικές συνθήκες που μπορεί να συναντήσει ο κάθε αθλητής. «Heat Gear» εξοπλισμός για την ζέστη, «Cold Gear» εξοπλισμός για το κρύο, «Storm Technology» εξοπλισμός για βροχή και δεκάδες άλλες!

Έτσι και στο παπούτσι, η Under Armour θεωρείται κορυφαία στους τομείς training και running, με ξεχωριστές τεχνολογίες για κάθε άθλημα και κάθε τύπο ποδιού, έχοντας σαρώσει τα βραβεία από τα μεγαλύτερα training/running sites και περιοδικά.

Για να ανακαλύψεις όλες αυτές τις τεχνολογίες και όλο τον εξοπλισμό, μπορείς να επισκεφτείς ένα από τα Brand Houses της Under Armour σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ή τα εκατοντάδες καταστήματα σε όλη την Ελλάδα που έχουν τα προϊόντα.

 

Τελευταία Νέα