Η Aegean κάνει τη διαφορά για όσους είναι... rookies στα αεροπλάνα

Gazzetta team
Η Aegean κάνει τη διαφορά για όσους είναι... rookies στα αεροπλάνα

bet365

Για κάθε πιτσιρικά στις «μπασκετομάνες» γειτονιές των μεγαλουπόλεων, που τρώει με το κουτάλι τα ανοιχτά γήπεδα παίζοντας ατελείωτες ώρες «μονά» για εξάσκηση , το όνειρο του είναι κάποια στιγμή να επιλεγεί ως rookie στο άθλημα που αγαπά, από μια μεγάλη ομάδα. Ταξίδια, δόξα, περηφάνεια, αίγλη, επιβράβευση!

Συνήθως όμως, ο πιτσιρικάς αυτός που κάνει όλα αυτά τα όνειρα, χτυπώντας επίμονα την πορτοκαλί μπάλα με τα «σπυράκια» στα κακοτράχαλα τσιμεντένια γήπεδα της περιοχής του, δεν έχει ακόμα ανοίξει τα φτερά του ούτε ταξιδιωτικά, πέραν της γειτονιάς του... Η πιο μακρινή του απόδραση είναι πιθανά η 5ήμερη με το σχολείο σε κάποιο νησί -κι αυτή συνήθως όχι με αεροπλάνο. Αυτό όμως δεν τον πτωεί, αντίθετα τον πεισμώνει. Η επιμονή και η αδημονία για επιτυχία είναι ζωγραφισμένη στα μάτια του.

Θέλει να πετύχει τα πάντα, να ανοίξει φτερά και να πετάξει, πετυχαίνοντας τον σκοπό του.

Το ίδιο και ο άλλος 18άρης που έχει λιώσει στο joypad της κονσόλας του παίζοντας NBA 2017, που ονειρεύεται να ...απογειωθεί όπως ο Kobe Bryant ή ο δικός μας, “Greek Freak” Γιάννης Αντετοκούνμπο και θα καρφώσει από την γραμμή των ελευθέρων βολών στα όνειρα του, σε όποιο τομέα κι αν είναι αυτά: σπουδές, δουλειά, συναυλίες, ταξίδια, γκόμενες!

Παρόμοιο βλέμμα έχει κι ο φοιτητής που χτίζει στο μυαλό του μια επιχειρηματική ιδέα και θέλει να ανοίξει τα φτερά του μαζί της. Όλοι αυτοί, οι Rookies της διπλανής πόρτας, έχουν πλέον την ευκαιρία τους για μια πρώτη απογείωση!

Ήρθε η ώρα σου να πετάξεις!

Αν βλέπεις κι εσύ τον εαυτό σου ως Rookie και δεν έχεις ταξιδέψει ακόμα με αεροπλάνο, ήρθε η στιγμή να το κάνεις! Αρκεί να είσαι μέσα στο group των 18-25 και να γουστάρεις αεροπλάνα, ταξίδια, νέες εμπειρίες και ...παρκέ! Ναι γιατί ο Travel Rookie, για τον οποίο αναφερόμαστε, θα φύγει για μια μέρα από τα ανοιχτά γήπεδα της γειτονιάς του, το σαλόνι του σπιτιού του ή το αμφιθέατρο του πανεπιστημίου του και θα τα ζήσει όλα μαζί για πρώτη φορά: αεροπορικό ταξίδι με την AEGEAN και την πρεμιέρα της Εθνικής Ανδρών στο Eurobasket στο Ελσίνκι απέναντι στη Γαλλία! Tοο good to be true? Κι όμως είναι!

Πώς θα γίνει αυτό; Η AEGEAN, θέλοντας να εμπνεύσει και να φέρει τους νέους πιο κοντά σε όσα ονειρεύονται να δουν και να ζήσουν, έχει λανσάρει την ενέργεια «AEGEAN Travel Rookie»! Μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, καλούν από κοινού νέους και νέες 18 έως 25 ετών που δεν έχουν ταξιδέψει ποτέ με αεροπλάνο, να διεκδικήσουν τη δική τους θέση στην πρώτη πτήση μόνο για travel rookies και να ζήσουν την ξεχωριστή ταξιδιωτική εμπειρία στον αέρα, μέσα από το www.travelrookie.gr!

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά 50 τυχεροί «πρωτάρηδες» μαζί με ένα αγαπημένο τους πρόσωπο, θα ταξιδέψουν στις 2 Σεπτεμβρίου στη Φιλανδία και θα παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα της Εθνικής μας, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Μπάσκετ απέναντι στη Γαλλία.

Ουσιαστικά, με μερικά χρόνια διαφορά θα ακολουθήσουν τα... χνάρια του «Greek Freak». Ο Γιάννης υπήρξε κι εκείνος… ένας travel rookie που πραγματοποίησε το πρώτο του αεροπορικό ταξίδι στα 18 του με προορισμό το Jesolo της Ιταλίας και θυμάται ακόμα την εμπειρία!

Βλέπεις κι εσύ λοιπόν στο πρόσωπο σου έναν #travelrookie; Θέλεις να ζήσεις μια δυνατή εμπειρία ζωής, που θα σου μείνει αξέχαστη; Ήρθε η στιγμή να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα!

Τα βήματα είναι απλά:

1. Μπες στο www.travelrookie.gr

2. Δήλωσε συμμετοχή και το Σεπτέμβριο ίσως να είσαι και εσύ στην πρώτη πτήση για travel rookies!

Tip #1

Δες το video και μάθε την travel rookie ιστορία του Γιάννη Αντετοκούνμπο, εδώ!

Tip #2

Και μερικά tips για τους πρωτάρηδες σε αεροπλάνο:

  • Όταν σηκωνόμαστε από την θέση του αεροπλάνου δεν κρατάμε αντίσταση τραβώντας την θέση του μπροστινού... και κάνοντάς την καταπέλτη.

  • Δώσε προσοχή να ακούσεις τον πιλότο πριν την απογείωση να λέει κάτι ακαταλαβίστικα ενώ στην ουσία λέει cabin crew please be seated for take off.

  • Παρακολουθούμε την «χορογραφημένη» επίδειξη εξόδων κινδύνου, πριν βάλουμε ακουστικά για μουσική.

  • Πάντα εκτιμάς την καραμελίτσα που σου δίνουν στην AEGEAN στην αρχή της πτήση, βοηθάει να μην βουλώσουν τα αυτιά.

  • Αν σε πάει φίλος στο αεροδρόμιο για να προλάβεις πτήση τα άγρια χαράματα... του χρωστάς χάρη για μια ζωή.

  • Αν ταξιδεύεις κάπου για πρώτη φορά κάθεσαι σε παράθυρο για να βλέπεις τη θέα.

  • To μπρατσάκι της καρέκλας το μοιραζόμαστε με τον διπλανό. Αλλά προτεραιότητα έχει αυτός που είναι από τα δεξιά (κάτι σαν τον Κ.Ο.Κ.)

 

Τελευταία Νέα