Αδριατική Λίγκα: Τέλη του μήνα η Γενική Συνέλευση για τον Ολυμπιακό

Αδριατική Λίγκα: Τέλη του μήνα η Γενική Συνέλευση για τον Ολυμπιακό

Αδριατική Λίγκα: Τέλη του μήνα η Γενική Συνέλευση για τον Ολυμπιακό

bet365

Ο Διευθυντής της Αδριατικής Λίγκας, Κρέζιμιρ Νόβοσελ αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο συμμετοχής του Ολυμπιακού στη διοργάνωση κι εξήγησε πως η Γενική Συνέλευση των ομάδων που θα αποφασίσει για το ζήτημα θα διεξαχθεί στα τέλη Απριλίου.

Οι τελικοί της ABA Liga ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και την Μπουντούτσνοστ βρίσκονται σε εξέλιξη, οι «ερυθρόλευκοι» του Μίλαν Τόμιτς βρίσκονται μια νίκη μακριά από την κατάκτηση του τίτλου και την έξοδο στην επόμενη EuroLeague και ο Κρέζιμιρ Νόβοσελ μίλησε στην «Vijesti» για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το ενδεχόμενο συμμετοχής του Ολυμπιακού στη διοργάνωση.

«Φέτος είχαμε την τιμή να δούμε τον Ολυμπιακό στην Ποντγκόριτσα, στο πλαίσιο του αγώνα με την Μπουντούτσνοστ. Η αλήθεια είναι ότι η ελληνική ομάδα έχει εκφράσει την επιθυμία της να συμμετάσχει στην ABA Liga. Συναντήθηκαν μαζί μας στο Ζάγκρεμπ και ενδιαφέρθηκαν για τον τρόπο λειτουργίας της λίγκας. Το τελευταίο διάστημα είχαν συναντήσεις με ορισμένα κλαμπ που συμμετέχουν στην Αδριατική Λίγκα. Δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο πριν από τη Γενική Συνέλευση των ομάδων που αναμένεται να διεξαχθεί στα τέλη του μήνα. Εκεί θα συζητηθεί το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να παίξει στη διοργάνωσή μας, αφού πρώτα οι 12 ομάδες εκφράσουν τη γνώμη τους».

Ο ιθύνων νους της ABA Liga πρόσθεσε: «Είναι μεγάλη τιμή το γεγονός ότι μια ομάδα με το μέγεθος του Ολυμπιακού ενδιαφέρεται να παίξει στο πρωτάθλημα μας. Είναι ένα από τα 5-6 μεγαλύτερα κλαμπ στην Ευρώπη. Το ενδιαφέρον τους είναι σπουδαία υπόθεση. Υπάρχουν βέβαια συγκεκριμένοι κανόνες που αναφέρουν ότι μόνο ομάδες από την ABA Liga 2 μπορούν να παίξουν απευθείας στην ABA Liga. Υπάρχει επίσης ο κανόνας που αναφέρει ότι μόνο ομάδες από τις έξι χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας μπορούν να συμμετάσχουν. Εφόσον προχωρήσουμε, θα πρέπει να προχωρήσει μια σειρά από αλλαγές που απαιτούν χρόνο. Πρέπει να μιλήσουμε με τους υπεύθυνους marketing και στρατηγικού σχεδιασμού καθώς και με την EuroLeague ώστε να διαπιστώσουμε την άποψή τους για το ζήτημα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ABA LIGA Τελευταία Νέα