Τέλος ο Καπόνο!

Τέλος ο Καπόνο!

Gazzetta team
Τέλος ο Καπόνο!

bet365

Ο Τζέισον Καπόνο ζήτησε να φύγει από τον Παναθηναϊκό και ο Αμερικανός αποτελεί ήδη παρελθόν. Για πλέι μέικερ οι πρώτες σκέψεις αντικατάστασης.

Ο 32χρονος γκαρντ δεν ήταν ικανοποιημένος με τον χρόνο που αγωνιζόταν και ζήτησε να φύγει από τον Παναθηναϊκό. Το αίτημα του έγινε δεκτό και έτσι ο Αμερικανός «μπόμπερ» αποτελεί παρελθόν από τους έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης. To απόγευμα της Δευτέρας (4/3) ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Σε απόδοση 1.75 στη mybet η νίκη του Παναθηναϊκού στη Μάλαγα

Σε εννιά ματς στην Α1 ο Τζέισον Καπόνο είχε 7.8 πόντους μέσο όρο, 1.6 ριμπάουντ, 2.1 ασίστ και 0.8 κλεψίματα. Στην Ευρωλίγκα ο 32χρονος γκαρντ είχε 7.4 πόντους, 1 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 0.9 λάθη ανά παιχνίδι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει:

Ο Τζέισον Καπόνο συναντήθηκε με τη διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Σκοπός της συνάντησης ήταν να ανακοινώσει την απόφασή του να αποχωρήσει από την ομάδα, εξαιτίας του –κατά την άποψή του- μειωμένου χρόνου συμμετοχής του στους αγώνες.

Για πλέι μέικερ οι πρώτες σκέψεις αντικατάστασης!

Στον Παναθηναϊκό δεν θέλουν να χάσουν ούτε δευτερόλεπτο και θα βγουν στην αγορά ώστε να αποκτήσουν παίκτη. Μάλιστα η πρώτη σκέψη είναι να αποκτηθεί δημιουργικός πλέι μέικερ κι όχι σμολ φόργουορντ.

Υπενθυμίζουμε ότι ο παίκτης που θα αποκτηθεί θα έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο στην Α1 και όχι στην Ευρωλίγκα. Μπείτε στην στήλη Sdog Pick n' Scroll για να μάθετε τι σκέφτονται οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, αλλά και όλο το ρεπορτάζ.

Αξίζει να σημειωθεί, για τυπικούς λόγους φυσικά, πως ο κανονισμός του πρωταθλήματος αναφέρει πως οι ομάδες έχουν υποχρέωση να τελειώνουν την κανονική περίοδο με τον ίδιο αριθμό συμβολαίων που είχαν στην έναρξη του δευτέρου γύρου.Κάτι, όμως, που δεν αφορά τον Παναθηναϊκό ο οποίος, από τη στιγμή που έγινε γνωστή η πρόθεση του Καπόνο να αποχωρήσει από την ομάδα, βγήκε στην αγορά για να βρει παίκτη.

Αναλυτικά ο κανονισμός αναφέρει:

«Κάθε Κ.Α.Ε. µετά την λήξη του πρώτου γύρου της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήµατος και έως την λήξη του δεύτερου γύρου της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήµατος δεν δικαιούται να προβεί σε µείωση του συνολικού αριθµού συµβολαίων τα οποία έχει καταρτίσει µε αλλοδαπούς αθλητές, προερχόµενους από χώρες τόσο εντός όσο και εκτός της Ευρωπαϊκής Ζώνης όπως αυτή καθορίζεται από την Διεθνή Οµοσπονδία (FIBA), καιι τα οποία είναι σε ισχύ κατά την λήξη του πρώτου γύρου της κανονικής περιόδου».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα