Ανέλαβε το Περιστέρι ο Κουστένης

Gazzetta team
Ανέλαβε το Περιστέρι ο Κουστένης

bet365

O Δημήτρης Κουστένης ανακοινώθηκε κι επίσημα από την ομάδα του Περιστερίου κι ως νέος τεχνικός της ομάδας εύχεται να έχουν μία θετική χρονιά.

Η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει: «Η ΚΑΕ Περιστέρι ανακοινώνει την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας από τον Δημήτρη Κουστένη για τη σεζόν 2001-12.

Ο Δημήτρης (Τζίμης) Κουστένης γεννήθηκε το 1966 και σε ηλικία 31 ετών εντάχθηκε στην οικογένεια του Περιστερίου. Από το 1997 έως το 2004 διατέλεσε βοηθός προπονητή του Αργύρη Πεδουλάκη στην ομάδα μας συμμετέχοντας ενεργά στην καλύτερη περίοδο στην ιστορία του Περιστερίου φτάνοντας μέχρι και στα σαλόνια της Ευρωλίγκα.

Από το 2005 έως το 2007 παρέμεινε άμεσος συνεργάτης του Πεδουλάκη στον Πανελλήνιο και το 2007-8 εργάσθηκε ως βοηθός στον Πανιώνιο στο πλάι του Μηνά Γκέκου (αρχικά) και του Νέναντ Μάρκοβιτς στη συνέχεια πανηγυρίζοντας την έξοδο της ομάδας της Νέας. Στον Πανιώνιο επέστρεψε τη σεζόν 2009-10 ξανά στο πλευρό του Μάρκοβιτς και τη σεζόν 2010-11 εργάσθηκε δίπλα στον Πεδουλάκη στο Περιστέρι. Την περσινή σεζόν ήταν πρώτος προπονητής στην ομάδα του Φίλιππου Περιστερίου».

Κουστένης: «Σκληρή δουλειά για το καλύτερο»

Ως νέος τεχνικός ο Δημήτρης Κουστένης τόνισε: «Η περίοδος που διανύουμε είναι μία περίοδος κρίσης όχι μόνο για το μπάσκετ αλλά και για ολόκληρη την κοινωνία. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι σκληρή δουλειά και το καλύτερο δυνατό για την ομάδα του Περιστερίου.

Σίγουρα το έργο μας θα είναι δύσκολο αλλά όταν στο τέλος κάνουμε το ταμείο ελπίζω το πρόσημο να είναι θετικό».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα