Θέλουν Πρίντεζη στη Νέα Υόρκη!

Θέλουν Πρίντεζη στη Νέα Υόρκη!

Θέλουν Πρίντεζη στη Νέα Υόρκη!
Τα δικαιώματα του Γιώργου Πρίντεζη έχουν από τον περασμένο Δεκέμβριο οι Νιου Γιορκ Νικς και όπως έγινε σήμερα (16/5) γνωστό, είναι πιθανό να ζητήσουν από τον άσο του Ολυμπιακού να τους ενισχύσει την επόμενη σεζόν.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της nypost.com κάνει ειδική αναφορά στον Γιώργο Πρίντεζη χαρακτηρίζοντας τον Έλληνα φόργουορντ σαν το «πιο καυτό όνομα» στην Ευρώπη, όχι μόνο για το καλάθι που πέτυχε μπροστά στον Κιριλένκο και έδωσε την Ευρωλίγκα στον Ολυμπιακό αλλά και επειδή πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με πολύ καλούς αριθμούς.

Σε απόδοση 1.70 προσφέρεται από την bet-at-home η κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 από τον Ολυμπιακό

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, άνθρωπος από το ΝΒΑ βρέθηκε στην Πόλη και είπε για τον Πρίντεζη: «Αυτή τη στιγμή παίζει το καλύτερο μπάσκετ της καριέρα του. Το ΝΒΑ υπάρχει πάντα στο μυαλό του αλλά δεν θα έρθει για ένα χρόνο. Θέλει μακροπρόθεσμο συμβόλαιο»

Στην συνέχεια το δημοσίευμα αναφέρει τα δύο εμπόδια της περίπτωσης του Πρίντεζη. Πρώτον ότι δεν μπορούν να τον δοκιμάσουν το καλοκαίρι στα camp που διοργανώνουν λόγω της Εθνικής ομάδας και δεύτερον ότι δεν μπορούν παρά του προσφέρουν ένα πολύ χαμηλό συμβόλαιο -όπως σε κάθε ρούκι- την στιγμή που ο άσος του Ολυμπιακού στην Ευρώπη θα παίρνει πολύ περισσότερα λεφτά. Οι επιδόσεις όμως του Πρίντεζη και το γεγονός ότι είναι ελεύθερος το καλοκαίρι, έχουν κάνει τους Νικς να σκέφτονται σοβαρά την περίπτωσή του.

Στο δημοσίευμα φιλοξενείται και η άποψη ενός ακόμα σκάουτερ από το ΝΒΑ για τον Πρίντεζη που αναφέρει ότι «μπορεί να αποτελέσει μια πολύ καλή αλλαγή για την θέση 4. Πιο παλιά έπαιζε μόνο μέσα στη ρακέτα αλλά πλέον επιτίθεται και από την περιφέρεια και αυτό τον έχει κάνει πιο χρήσιμο. Είναι ένας σκληρός παίκτης που θα προσφέρει πολλά σε μια ομάδα, όπως να μαζέψει ριμπάουντ και χαμένες μπάλες, να κάνει κλεψίματα και γενικά να έχει πολύ καλή αμυντική παρουσία»

Τίποτα πάντως -όπως είναι λογικό- δεν είναι επίσημο και το μόνο που υπάρχει είναι η σκέψη των Νικς που θεωρούν τον Γιώργο Πρίντεζη σαν ιδανική αλλαγή στην θέση «4»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα