Λία Γουίλιαμσον: Η αρχηγός της Άρσεναλ και της Αγγλίας υπέστη ρήξη χιαστού, χάνει το Μουντιάλ

Βασίλης Μπαλατσός
Leah Williamson

bet365

Η αρχηγός της Άρσεναλ και της Αγγλίας, Λία Γουίλιαμσον υπέστη ρήξη χιαστού, θα μείνει εκτός δράσης για περίπου έξι μήνες και δεν θα καταφέρει να ηγηθεί της εθνικής της στο επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Άσχημα μαντάτα για τη Λία Γουίλιαμσον. Όπως ανακοίνωσε η Άρσεναλ η αρχηγός της ομάδας και της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, υπέστη ρήξη χιαστού στο πρόσφατο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η 26χρονη μεσοαμυντικός θα περάσει άμεσα την πόρτα του χειρουργείου, θα μείνει εκτός δράσης για έξι μήνες και συνεπώς θα χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών που θα διεξαχθεί από τις 20 Ιουλίου μέχρι τις 20 Αυγούστου σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία.

Η Γουίλιαμσον αγωνίζεται στην Άρσεναλ από το 2014 και σε αυτό το διάστημα έχει σηκώσει ένα πρωτάθλημα, δύο Κύπελλα και τρία League Cup. Με την εθνική Αγγλίας κατέκτησε το περασμένο καλοκαίρι το Euro και πριν λίγες εβδομάδες το Finalissima

«Μέχρι να έχω τα λόγια να εκφράσω όσα νιώθω σωστά, θα δυσκολεύομαι να τα πω. Ο θόρυβος γύρω από την κατάσταση μου είναι δυνατός και χρειάζομαι λίγη ησυχία για να τα απορροφήσω όλα.

Δυστυχώς τα όνειρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου και του Champions League τελείωσαν για εμένα και όλοι νομίζουν πως αυτό είναι το βασικό, όμως η καθημερινότητα είναι αυτή που με απασχολεί.

Έκλαψα και συμφιλιώθηκα με αυτό το βράδυ που έγινε και έκτοτε ακολουθώ όλα τα βήματα που μου έχουν πει για να βοηθήσω τον εαυτό μου», ανέφερε μεταξύ άλλων η Γουίλιαμσον σε ανάρτηση της.

 

Τελευταία Νέα