Τύπος διέκοψε ερασιτεχνικό ματς στην Ολλανδία μπαίνοντας στο γήπεδο με το σκούτερ γιατί ενοχλήθηκε το... άλογό του (vid)

Newsroom
veenhuizen-vitesse-63

bet365

Απίστευτο σκηνικό σε παιχνίδι ερασιτεχνικής κατηγορίας στην Ολλανδία, με ένας τύπο να μπαίνει ξαφνικά στον αγωνιστικό χώρο με ένα σκούτερ, θυμωμένος επειδή το άλογό του είχε τρομάξει από τα πυροτεχνήματα.

Περίπου δέκα λεπτά μετά την σέντρα στο Veenhuizen - Vitesse'63, ένας απίστευτος τύπος που μένει κοντά στο γήπεδο όπου εξελισσόταν το ματς, μπήκε ξαφνικά στον αγωνιστικό χώρο με ένα σκούτερ, έκοψε βόλτες στον αγωνιστικό χώρο «ψάλλοντάς» τα σε παίκτες και σταμάτησε στον πάγκο της γηπεδούχου ομάδας για να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του στον προπονητή! Στη συνέχεια διέσχισε το γήπεδο και αποχώρισε.

Ο λόγος;

Σύμφωνα με τα ολλανδικά Μέσα, πριν από το παιχνίδι, νεαροί οπαδοί της Veenhuizen έριξαν πυροτεχνήματα με αποτέλεσμα το άλογο του κυρίου να ταραχθεί!

Δείτε το βίντεο:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα