6.687.385...

6.687.385...

bet365

Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε. Ε λοιπόν το σπάσαμε. Οι 6.687.385 μοναδικοί επισκέπτες του Μαϊου απογείωσαν το Gazzetta προσφέροντας το καλύτερο δώρο για τα 14 χρόνια λειτουργίας του!

«Το σημαντικό είναι να γίνονται πράγματα»! Ποιος δεν γνωρίζει την θρυλική φράση της Βάνας Μπάρμπα; Στο Gazzetta πάντως την ξέρουμε καλά. Και την φράση και την Βάνα και έτσι καθημερινά όλα αυτά τα χρόνια φροντίζουμε ώστε «να γίνονται πράγματα».


Τέτοια που θα προσφέρουν την καλύτερη δυνατή ενημέρωση στα εκατομμύρια των αναγνωστών που αυτό το site είναι η αγαπημένη τους συνήθεια εδώ και 14 χρόνια.
Από τις 2 Ιουνίου του 2008 (ναι έχουμε γενέθλια αύριο οπότε μαζί με τα «κλικς» ευπρόσδεκτες και οι ευχές σας) που πρωτοβούτηξε στον... ιντερνετικό ωκεανό δεν σταματάμε να ψάχνουμε για το καλύτερο, να προσφέρουμε το καλύτερο, να αναζητάμε όλα εκείνα που θα σας προσφέρουν το πιο δελεαστικό «πακέτο ενημέρωσης» που κυκλοφορεί.

Θέλετε αθλητικά; Τα έχουμε. Θέλετε πολιτικά; Τα έχουμε. Θέλετε gossip, μουσική, θέατρο, gaming; Απ' όλα έχει ο μπαχτσές του Gazzetta κι αυτό πρώτοι και καλύτεροι το γνωρίζετε όλοι εσείς που με κάθε τρόπο δείχνετε την προτίμησή σας.

Ο Μάιος 2022 πέρασε στην ιστορία και πήρε μαζί του τις μάσκες, καθώς τουλάχιστον φαίνεται πως θα περάσουμε ένα καλοκαιράκι με τα πρόσωπα... φόρα παρτίδα. Όμως δεν έπεσαν μόνο οι μάσκες. Στο Gazzetta έπεσε κι ένα ιστορικό ρεκόρ, αφού πλέον οι 6.687.385 μοναδικοί αναγνώστες που μας επιλέξατε είναι το νέο ρεκόρ όλων των εποχών.

Ένας μήνας φορτωμένος με γεγονότα όπως το final four του Βελιγραδίου με την συμμετοχή του Ολυμπιακού (... και με 7 νοματαίους αποστολή), ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος στο ποδόσφαιρο, όπου ο Παναθηναϊκός μετά από 8 χρόνια επέστρεψε στους τίτλους, ο τελικός στο Παρίσι όπου η Ρεάλ τα έκανε 14 (σαν τα χρόνια μας...) κόντρα στην Λίβερπουλ, το θρίλερ της Premier League με την κατάκτηση του τροπαίου από την Μάντσεστερ Σίτι, οι μάχες των Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο κόντρα στους Σέλτικς, το Grand Prix του Μόντε Κάρλο όπου το Gazzetta φώναξε παρών, ο «τελικός του Γουέμπλεϊ» και η άνοδος της Νότιγχαμ Φόρεστ με ελληνικό... background, οι μάχες του Τσιτσιπά και της Σάκκαρη στα κορτ, αλλά και o τελικός του Champions League των γυναικών στο Τορίνο όπου κι εκεί βρέθηκε η αφεντιά μας!

Ανάμεσα σε όλα αυτά πολλές και σημαντικές συνεντεύξεις μεγάλων πρωταγωνιστών του αθλητισμού, δεκάδες blogs από τις πιο «βαριές υπογραφές», αλλά και κορυφαία θέματα των συντακτών του Gazzetta. Όλα τα παραπάνω έβαλαν το... λιθαράκι τους, ή μάλλον τί λιθαράκι βράχους ολόκληρους, ώστε να χτιστεί αυτό το ρεκόρ και να είμαστε πέρα από όλα τα άλλα υποχρεωμένοι να πούμε 6.687.385 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους εσάς για την (σωστή) επιλογή σας.

Προφανώς και δεν σταματάμε εδώ.

«Τρώγοντας έρχεται η όρεξη» λέει ο σοφός λαός και από φαγητό και όρεξη στο Gazzetta άλλο τίποτα... Ρωτήστε και τα delivery που τόσα χρόνια κάνουν ουρά έξω από τα γραφεία. Ζητούμενο πλέον το «καλύτερο», το επόμενο ρεκόρ που από σήμερα κιόλας βάζουμε ως στόχο να πετύχουμε.

Είπαμε: «Το σημαντικό είναι να γίνονται πράγματα»!

 

Τελευταία Νέα