Διοργάνωση στη μνήμη του Γιώργου Τρομάρα, θα γίνεται κάθε χρόνο

Newsroom
Διοργάνωση στη μνήμη του Γιώργου Τρομάρα, θα γίνεται κάθε χρόνο

bet365

Στο άκουσμα του ονόματος «Τρομάρας», το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό είναι η λέξη «δύναμη». Αυτό υπόσχεται το TROMARAS Strength Challenge II, δύναμη.

Μετά την πρώτη επιτυχημένη διοργάνωση, στις 11 Φεβρουαρίου του 2018, το TROMARAS Strength Challenge επιστρέφει με περισσότερα αθλήματα και επιδιώκει να προσελκύσει τους δυνατότερους και τις δυνατότερες, όλης της Ελλάδας. Η διοργάνωση συνδέεται με τον αείμνηστο μασίστα Γιώργο Τρομάρα και πλέον θα πραγματοποιείται εις μνήμη του, κάθε χρόνο.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι η ανάπτυξη όλων των δυναμικών αθλημάτων στην Ελλάδα και η πραγματοποίηση του ονείρου του Γιώργου Τρομάρα, δηλαδή της δημιουργίας μιας λεγεώνας Ηρακλειδών, που θα διαπρέψουν στο διεθνές αθλητικό στερέωμα, όπως πάντα επιθυμούσε. Στις 2 & 3 Απριλίου του 2022 όσοι θέλουν θα έχουν την ευκαιρία να δουν αλλά και να μετάσχουν στα αθλήματα Powerlifting, Strongman και Armlifting. Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Παιανίας, σε έναν τεράστιο κλειστό χώρο με κερκίδες, όπου συντελεί στην ανάδειξη της αξίας των αθλημάτων και των αθλητών.

Η διοργάνωση υποστηρίζεται από την Greek Powerlifting League, την Armlifting Greece και τη Static Monsters. Υπάρχει επίσης η συνεισφορά του Αθανάσιου Λιούρα, του Μανώλη Μάριζα και του Κωνσταντίνου Τρομάρα. Όσοι συμμετάσχουν στο Powerlifting, θα έχουν την δυνατότητα να προκριθούν στο Mr Olympia Pro, το οποίο θα γίνει τον Δεκέμβριο του 2022, στο Λας Βέγκας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.tromaras.com, στην επιλογή Strength Challenge. Η οργανωτική επιτροπή ευχήθηκε καλή προετοιμασία στους αθλητές και καλό αντάμωμα στο πλατό.

 

Τελευταία Νέα