Φοιτήτρια νομικής έσωσε τη ζωή προπονητή της αντιπάλου ομάδας!

Newsroom
Φοιτήτρια νομικής έσωσε τη ζωή προπονητή της αντιπάλου ομάδας!

bet365

Φοιτήτρια Ιατρικής, λάτρης του χόκεϊ επί πάγου, έκανε διάγνωση ούσα στις κερκίδες και έσωσε τη ζωή ενός ανθρώπου στο τεχνικό team της αντίπαλης ομάδας!

Η Νάντια Ποποβίτσι, είναι φοιτήτρια Ιατρικής και οπαδός της ομάδας του Σιατλ στο χόκεϊ επί πάγου. Στα τέλη του Οκτώβρη είχε πάρει την θέση της στην κερκίδα, πίσω από τον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας, στο παιχνίδι κόντρα στον σύλλογο του Βανκούβερ.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, η νεαρή κοπέλα κατάφερε να διακρίνει ένα ύποπτο σημάδι στον αυχένα ενός ανθρώπου στο τεχνικό επιτελείο των φιλοξενούμενων του Μπράιαν Χάμιλτον. Τα πλέξιγκλας που χώριζαν την κερκίδα από τον πάγκο, της επέτρεπαν να έχει καλή οπτική επαφή.

Η διάγνωση που έκανε ήταν μελάνωμα και αποφάσισε ότι πρέπει να τον ενημερώσει πάση θυσία. Ενώ ο αγώνας ήταν εν εξελίξει, αυτό κάθε άλλο παρά εύκολο ήταν. Σκέφτηκε λοιπόν ένα τρικ, ώστε να του τραβήξει την προσοχή. Έγραψε στο κινητό της ένα μήνυμα, χτύπησε με το χέρι της το διαχωριστικό πλέξιγκλας και κατάφερε να γυρίσει ο Χάμιλτον και να το διαβάσει!

«Το σημάδι που έχεις στον λαιμό σου μπορεί να είναι κακοήθες μελάνωμα. Σε παρακαλώ πήγαινε στον γιατρό να το κοιτάξεις»!

text

Ο ίδιος αρχικά δεν την πίστεψε. Θεώρησε ότι ήταν φάρσα οπαδού των Σιατλ για να του αποσπάσει την προσοχή. Όταν επέστρεψε όμως στον Καναδά και επισκέφθηκε τον γιατρό έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις και πράγματι διαπίστωσε ότι ήταν κακοήθες μελάνωμα! Έκανε εγχείρηση, το αφαίρεσε και όταν την παραμονή Πρωτοχρονιάς η ομάδα του επέστρεψε στο Σιάτλ θέλησε να ευχαριστήσει την κοπέλα που κυριολεκτικά του έσωσε τη ζωή!

Οι άνθρωποι του Βανκούβερ έκαναν έκκληση σε όλους τους φιλάθλους να βοηθήσουν να βρεθεί η φίλαθλος - σωτήρας. Η Νάντια ευρέθη. Έδωσε το παρών στο παιχνίδι με τους Καναδούς και συναντήθηκε στο τέλος του με τον Χάμιλτον και την οικογένειά του!

«Η Νάντια μου άλλαξε τη ζωή και δε θα σταματήσω ποτέ να την ευχαριστώ», δήλωσε ο ίδιος, ενώ ο σύλλογος του Βανκούβερ έδειξε έμπρακτα την ευγνωμοσύνη του στην κοπέλα, εξασφαλίζοντάς της υποτροφία ύψους 10.000 δολαρίων για τις σπουδές της στην Ιατρική.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα