Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια ακόμα υπόθεση κακοποίησης, απέδειξε πως τα social media έχουν τελικά τη δύναμη και να καθορίζουν εξελίξεις αλλά κυρίως να συμπαραστέκονται ηθικά σε ανθρώπους που πραγματικά το έχουν ανάγκη. Αυτή τη φορά πρωταγωνίστρια της ιστορίας ήταν η γνωστή food blogger Στεφανία Τζαφέρη, η οποία το πρωί της Παρασκευής ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter μια φωτογραφία της η οποία σόκαρε τους πάντες.https://twitter.com/steftza/status/1448888672640712704?ref_src=twsrc^tfw

Η νεαρή γυναίκα ήταν εμφανώς κακοποιημένη και με το πρόσωπό της σε κακή κατάσταση. Η ίδια το μόνο που έγραψε ήταν «έτσι για να υπάρχει»! Αμέσως, όπως ήταν απόλυτα φυσιολογικό, οι υπόλοιποι χρήστες ξεσηκώθηκαν και της ζήτησαν να καταγγείλει αμέσως τον άνθρωπο που την κακοποίησε. Εκείνη, ωστόσο, στην αρχή έδειχνε τρομαγμένη και προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις λέγοντας πως απλά... έπεσε και χτύπησε. Το κύμα συμπαράστασης, ωστόσο, ολοένα και φούντωνε με αποτέλεσμα τελικά η Στεφανία να βρει το θάρρος που έπρεπε και να πάει στην αστυνομία για να καταγγείλει την κακοποίησή της.

Τελικά περίπου 12 ώρες μετά την πρώτη της ανάρτηση η Στεφανία Τζαφέρη επανήλθε με νέο «τιτίβισμα» στο οποίο έγραψε: «Update: έχω επικοινωνήσει με την αστυνομία, έδωσα κατάθεση στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, αργότερα με μετέφεραν στο Βενιζέλειο Ηρακλείου με ΕΚΑΒ για επιπλέον οφθαλμολογικές εξετάσεις και τώρα έχω πάρει εξιτήριο και επιστρέφω σπίτι. Ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον».

https://twitter.com/steftza/status/1449070862821437441?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA